maandag 24 juli 2017

Plastic bak konijnenhok

Plastic bakken direct leverbaar uit voorraad. Voor opslag, transport en magazijn. Wij leveren plastic bakken in verschillende formaten en kleuren. Breed assortiment leverbaar.


Snelle levering binnen Nederland. Afmeting: 400x3en 600x4mm.

Reinigen, opslaan en vervoeren. Bodemformaat: 6x 4mm. Bekijk ons brede aanbod in konijnenhokken. Altijd op voorraad en snel geleverd. Vind plastic bak als je nu zoekt.


Konijnenhok Snug Dit mooie konijnenhok Snug is voorzien van een la waardoor je het nachthok dat bovenin zit makkelijk schoon kunt maken. De la is van hout met daarin een plastic bak zodat je hem snel, makkelijk en goed kunt reinigen. Bovenin het hok bevindt zich het nachthok.

Losse onderbak voor in de Bench nodig? Eigen Import, dus altijd de Goedkoopste! Groothandel voor de Particulier! Hierop gaat het konijn zitten, zodra het bakje vol zit gooi je de inhoud makkelijke weg en zet je weer terug in het hok.


Mijn vriendin vond het tijd worden om het oude konijnenhok te verkopen en een mooi nieuw hok te bouwen. Nu ben ik druk bezig om een constructief ontwerpje te maken. Ik wil graag een zinken bak maken waar het vocht (lees urine) niet in kan trekken.


Een opgeleukt konijnenhok met een cavia erin, een plastic bak is geen gezicht hier. Sjieke konijnenkooi met twee etages uit wit gelakt grenen met konijnen- en grasmotief, met extra diepe bodembak en apart slaaphuis. In het mintgroene kabinet staat de tv. Bovendien zijn de bodembakken , uit onderhoudsvriendelijk plastic , beide uittrekbaar.


Schuiflade voor konijnenhok of kippenhok. Wanneer u een mestlade wenst te bestellen, stuur dan even een mailtje met de modelnaam en eventueel foto van uw hok, dan hoort u spoedig of we een lade beschikbaar hebben. Het konijnenhok wekelijkse schoonmaken. Zorg vooral in de zomer maanden voor een schoon hok omdat bacteriën door de warmte zich sneller zullen voortplanten.


Haal ook alle bodembedekking goed uit de hoekjes weg. Hierdoor is kunststof konijnenhok gemakkelijk schoon te maken.

Omdat het oppervlak van een kunststof konijnenhok beter te reinigen is, is een kunststof konijnenhok in de regel ook hygiënischer dan een houten konijnenhok. Kunststof konijnenhokken worden soms ook wel plastic konijnenhokken genoemd. Dit is alleen een verschil in naam. Ze kiezen vaak een apart hoekje in het hok om hun behoefte te doen.


Zet een konijnentoilet in die hoek. Dat is een speciaal ontworpen, driehoekige bak van plastic. Maak het konijnentoilet regelmatig schoon. Zo hoef je het konijnenhok minder vaak helemaal te verschonen. Koop hem nu voor €30de grand lodge 1konijnenhok van ferplast is een groot en comfortabel.


Stapelbakken en kratten direct leverbaar uit voorraad. Alle merken plastic bakken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Lelijke plastic bak in mijn woonkamer?


Maak een mooi konijnenhok (tevens tv-meubel)! Kunststof Konijnenhokken Onze robuuste konijnenhokken zijn gemaakt van 1 gerecycled plastic. Niet alleen maakt dat onze hokken milieuvriendelijk, maar ook duurzaam. Een konijnenhok van Stoere Hokken gaat namelijk minstens jaar mee!


Voordelen kunststof konijnenhokken De robuuste vloer van het konijnenhok is makkelijk schoon te maken. Mijn vraag is: Is een plastic konijnenhok wel een goede keus in verband met knagen? Mijn vader zij dat het juist goed is omdat hij ook niet aan zijn plastic speelgoed balletje knaagt.


Lastig dus, ik hoop dat er wat mensen reageren. Waarbij we een konijnenhok maken kunnen voor zowel binnen als buiten. Wanneer je een konijn binnenshuis houd is het wel zo dat je vaak het hok dient te verschonen om te zorgen dat er geen onaangename geuren verspreid worden. Want hout kan de geur van mest opnemen. Onze konijnenhokken zijn voorzien van één of meer handige schuiflades, wat het schoonmaken zeker ook vereenvoudigd.


Knaagdierkooi Baldo is een grote plastic bak met. Ben jij op zoek naar een plastic bak ? Ik heb een enorm konijnenhok overgenomen en nou wil ik de bodemplaat van de verdieping beschermen tegen vocht omdat het nu gewoon alleen hout is. Nou wilde ik het eerst betegelen omdat ik dat ooit een gezien had maar dat schijnt moeilijk te zijn op hout.


Maar wat is dan het beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts