donderdag 6 juli 2017

Havebo renovatievloer

Advies of een offerte nodig? Snelle service en deskundig advies! Voordelig en snel geleverd! Havebo levert én monteert voor u de renovatievloer.


De houten vloer verwijderen wij voor u vakkundig en de nieuwe vloer installeren wij in één werkdag.

Liever een totaalpakket met de verankering voor de hoeklijnen er meteen bij? Wij bieden een montagepakket aan welke goed is voor het monteren van hoeklijnen. Met een ankers per hoeklijn weet u zeker dat de hoeklijn op zijn plaats blijft en de renovatievloer van Havebo optimaal wordt gedragen. Met meer dan verschillende liggerlengtes en een breed assortiment EPS vulelementen, is de Havebo SL-Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend Nederland.


De stalen liggers zijn net als de hoeklijnen voorzien van een Magnelis beschermlaag. Bij Havebo vindt u voor elke situatie het juiste vloertype. Naast een breed assortiment aan vloeren bieden wij ook aan: prefab-beton, funderingsproducten en een verzameling bijzondere producten zoals kelders, wanden en stalvloeren onder de noemer ‘Specials’. Video over productie, toepassing en verwerking van o.

Praktische informatie PS- renovatievloer. De VBI PS- renovatievloer is ontwikkeld voor en door mensen uit de praktijk. Er zijn drie varianten van de renovatievloer : de PS- renovatievloer Standaard die wordt voorzien van een gewapende betonnen druklaag en de PS- renovatievloer Droog waarvan de afwerking bestaat uit plaatmateriaal. Een renovatievloer is een nieuwe vloer in een bestaand pand. Vooral de houten balken van de beganegrond vloeren van oude woningen zijn na verloop van tijd aan vervanging toe.


Er zijn een aantal leveranciers van renovatievloeren die een geïsoleerde vloer aanbrengen. Het vervangen van oude houten vloeren door eigentijds comfort draagt daar aan bij. De PS- renovatievloer van VBI is uitermate geschikt voor het vervangen van oude houten vloeren. Daarnaast wordt dit vloersysteem ook toegepast bij grootschalige renovatietrajecten van woningcorporaties en aanbouw- en uitbouwprojecten.


Met de renovatievloer mikt Staalframebouw op zowel grootschalige renovatieprojecten als enkele woningen, en dan voornamelijk rijtjeshuizen. Dat het systeem als een reële optie wordt gezien, blijkt wel uit de thans gevoerde onderhandelingen voor het vervangen van 4beganegrondvloeren in het westen van het land. Havebo Renovatievloeren zijn toepasbaar bij de vervanging van verslechterde of slecht geïsoleerde houten begane grondvloeren, met name voor woningbouw.


Bruikbaarhei economisch. Door de korte montagetijd en het gebruik van droge bouwmethode is de woning snel weer te gebruiken. Havebo is specialist op het gebied van betonproducten en systeemvloeren.


Havebo verplaatst zich in uw behoeften, om u optimaal te adviseren en te ondersteunen. We denken mee met de veranderingen in de markt, zoals de aangescherpte eisen in de renovatiebranche.

Met ons eigen tekenbureau spelen we daar snel op in. De Havebo SL-Combinatievloer is dé Renovatievloer bij uitstek! De Magnelis behandelde stalen liggers zorgen voor een optimale bescherming en zijn er in meer dan liggerlengtes. De EPS vulelementen zijn identiek aan die van de PS-Combinatievloer, dit zorgt voor een groot gemak in de verwerking.


In de meeste gevallen maakt men de keuze deze te vervangen doordat de oude vloer niet meer optimaal is en niet meer het comfort biedt die gewenst is. Omdat wooncomfort en snelheid belangrijke onderdelen zijn bij het vervangen van een houten vloer heeft Havebo in samenwerking met Meilof Riks (Veendam) de Cassettevloer 6. Renomaat: een nieuwe grondvloer of renovatie van uw vloer. De Renomaat producten zijn de ideale renovatievloeren in oude huizen. Nooit meer koude voeten met het leggen van een renovatievloer met vloerverwarming.


Als u uw vloer laat vervangen kunnen er verschillende ondervloeren aangebracht worden. Er kan gekozen worden voor een renovatievloer waar in de kruipruimte met schuimbeton gegoten wordt, dit werkt isolerend en energiebesparend en wordt meestal gebruikt bij oude. Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts