maandag 13 maart 2017

Tuinset afdekhoes

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Bescherm uw tuinset met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Bestel nu, binnen uur geleverd!


Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! In een handomdraai bij u geleverd.


Om je tuinmeubelen zo goed mogelijk te beschermen bieden wij een ruim assortiment aan afdekhoezen aan. Tuinmeubel afdekhoezen koop je bij HORNBACH. Door ons brede assortiment hebben wij hoezen voor tuintafels, ligbedden, parasols, banken of een afdekhoes voor de gehele tuinset.


Wat natuurlijk betekent dat ook het aanbod aan afdekhoezen erg uitgebreid is. Wanneer u uw tuinset , barbecue of parasol onder een van de kwalitatieve hoezen van tuinmeubelhoesshop vandaan haalt is deze ready to use, niet groen aangeslagen en beschermd tegen de invloeden van het weer. En dus klaar om weer een zomer van te genieten!


Maar zeker wanneer u geen ruimte heeft om uw tuinmeubelen tijdens de wintermaanden op te slaan, is een beschermhoes voor uw tuinset een must. Voor elke tuinset een passende beschermhoes Of uw tuinset een ronde of een vierkante vorm heeft, voor elke soort en maat tuinset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Rimini afdekhoes voor tuinset. Heeft u geen zin om elk jaar opnieuw uw tuinset in het najaar op te bergen om haar vervolgens in het voorjaar weer terug in de tuin te zetten?


Hiervoor is nu een oplossing! Deze afdekhoes voor tuinmeubels is geschikt voor een complete tuinset met een tafel en meerdere stoelen van 3x 1x centimeter. Zo kun jij langer genieten van jouw tuinset , ook als het.


Nature beschermhoes voor tuinset - 90x225x1cm. Zwarte hoes voor tuinstoelen x 1cm. Onze tuinset beschermhoes bewaart zelfs jouw volledige tuinset van regen en ontij.


En ook de aparte pronkstukken van jouw tuinmeubilair kunnen door onze beschermhoezen apart verzekerd worden van een goede bewaring: de stapelstoel of het ligbe de schommelbank of de tuinkussens en zelfs de parasol: voor al jouw tuinmeubilair hebben wij de juiste beschermhoes en de garantie van topkwaliteit. De tuinset - en loungeset hoezen worden geleverd met een handige opbergtas. Tuin- en loungeset hoezen zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. L-vorm hoezen zijn nog voorzien van extra gespen.


Kussentassen hebben versterkte handvaten en een dubbele ritssluiting zodat u makkelijk bij de kussens kunt. Kies uit 6producten vanaf € 696. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ervaar het gemak van een rechthoekige tuinsethoes, uw tuinset gaat langer mee en is optimaal beschermd tegen weer en wind.


Snelle levering - Groot assortiment. Met water shedding pole, rijgkoor klikbanden en Airvents. Of erger nog, een hele week lang alleen maar regen. Daar zijn onze tuinmeubelen net zo min dol op als jij. Er zijn verschillende maten dus het past altijd.


Ademende hoes voor de ronde tuinset , gemaakt van stevig UV bestendig Polyester Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset , reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer. De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft. Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset , zodat hij goed past en de beste bescherming biedt.


Naast de beschermhoezen voor tuinmeubelen vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere afdekhoezen. Zo hebben we diverse beschermhoezen voor onder andere loungesets, parasols, losse stoelen, banken en meer. Daarnaast vindt u in onze webshop ook goede hoezen voor het beschermen van scooters en fietsen.


Jouw tuinmeubelen en parasols blijven langer beschermd met de tuinmeubelhoezen van wehkamp! Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts