donderdag 30 maart 2017

Epa label aanvragen

Binnen Enkele Dagen Geregeld. Aanbevelingen die direct financieel voordeel opleveren. Met ons energieprestatieadvies bent u van praktische oplossingen verzekerd.


Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Perfect voor het labelen van je producten of andere zaken.

Heeft de deskundige uw gegevens goedgekeur dan ontvangt u het definitieve energielabel per e-mail van de Rijksoverheid. Na goedkeuring van uw gegevens vindt de registratie van het definitieve label automatisch plaats. Soms ontvangt u al binnen een dag een definitief energielabel. Meestal duurt het iets langer.


Bij verkoop of nieuwe verhuur moet je het voorlopige label definitief gemaakt hebben. Een definitief energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is. Het label maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn.


Woningen met een A- label zijn het energiezuinigst, woningen met een G- label zijn het minst energiezuinig.

Voor de aanvraag van een energielabel voor uw kantoor of woning. Advies en een label laten registreren binnen een week. Als u een woning huurt, kunt u met uw verhuurder afspraken maken over een EPA. De verhuurder kan bijvoorbeeld advies aanvragen voor een hele wijk of een aantal woningen tegelijk.


Het afschrift van het energielabel (pdf-document) is nooit als officiële documentatie te gebruiken bij verkoop. Het heeft geen juridische waarde. Het officiële label is alleen online te vinden in de EP-online database.


Je kunt het definitieve energielabel aanvragen op Energielabelvoorwoningen. Dit is een website van de overhei waar je moet inloggen met je DigiD. Goed om te weten, zeker in een tijd waarin de energielasten fors stijgen. In een oogopslag is te zien hoe energiezuinig een gebouw is.


Het voorlopige label zegt niets over jouw woning. Als er energiebesparende maatregelen zijn genomen, heb je waarschijnlijk een gunstiger label. Om te weten wat je werkelijke label is, moet je het voorlopig label omzetten in een definitief label. Definitief energielabel aanvragen.


Gebruik hiervoor deze tool van de overheid. Wil je je energielabel verbeteren?

Specialistisch advies nodig? Heb je een vraag over je energielabel? Vind epa label het nu op Kensaq. Wij beoordelen of uw pand in aanmerking komt voor vrijstelling van het energielabel.


Een bouwtechnische keuring geeft u zekerheid over de bouwtechnische staat van een woning die u wilt kopen en wordt soms verplicht gesteld als u gebruik maakt van NHG. EPA label laten berekenen. Op aanvragen wordt binnen een half uur gereageer waarna zo snel mogelijk een afspraak voor inspectie wordt ingepland.


Het energielabel wordt gewoonlijk binnen één week na inspectie opgeleverd. In overleg is het bij spoed mogelijk om binnen enkele dagen het benodigde energielabel op te leveren. Omdat we gecertificeerd zijn om dit onderzoek uit te voeren, volgt u automatisch de geldende wet- en regelgeving.


Dat doen we allemaal zelf: wij zijn wel van de persoonlijke aanpak. Daarom zijn we ook gewoon per WhatsApp bereikbaar en staat onze deur altijd open. Dit kan vooral een handig alternatief zijn als er een registratie van energielabels voor een groot aantal gelijksoortige woningen nodig is.


Vanuit de Energie-Indexberekening worden de kenmerken voor het energielabel automatisch afgeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts