woensdag 29 maart 2017

Bayer garden muizengif

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense Muizen Pasta. Boek Garden nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Spanje, wij verzorgen de rest. Onkruidbestrijding I - voordeel! Ruim 2producten op Beslist.


Het laat u zien welke soorten knaagdieren zich in welke ruimte van uw huis bevinden en hoe u ze snel en effectief kunt bestrijden.

U zult ook allerlei tips en advies krijgen om te voorkomen dat de knaagdieren terugkomen. Vouw de doosjes, vul deze met twee zakjes muizenkorrels en open de zakjes niet, want de muizen eten hier doorheen. Muizen zullen weinig tot geen resistentie tonen tegen de werkzame stof Difethialon waardoor dit gif ideaal is om mee af te wisselen. De graankorrels zullen zeer aantrekkelijk zijn voor de muizen en werken het beste in droge ruimtes. Supercaid muizenkorrels voor in huis, in zakjes van g. Bekijk hier ons assortiment!


Voorkom overlast van muizen op uw Agrarisch Bedrijf. Verschillende soorten muizengif verkrijgbaar.

Speciaal voor de Professionele Veehouderij. Middel voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Vandaag muizengif besteld = Morgen in huis. Haal het muizengif pas weg als er minimaal dagen geen muizengif meer word gegeten door de muizen.


Pas altijd goed op bij gebruik van muizengif met kinderen en huisdieren. Als u muizengif gaat inzetten als bestrijdingsmiddel is het altijd raadzaam honden en katten extra te voeren tijdens het gebruik van muizengif. Groot assortiment muizengif voor optimale muizenbestrijding in de veehouderij. Muizengif met lokdoos - Wil jij op een veilige en effectieve manier muizen bestrijden?


Het Frap lokstation is geschikt voor het bestrijden van muizen in huis en kan alleen met behulp van een sleutel worden geopend en gesloten. Muizen worden met een lokstof aangetrokken en eten van de graantjes of pasta met muizengif. Aanbieding geldig tot zolang de voorraad strekt. Met muizengif van Agradi is dat probleem verleden tijd!


Er zijn verschillende soorten muizengif met diverse werkzame stoffen te koop. In elke situatie kan een ander soort muizengif gebruikt worden. Voor de verschillende soorten muizengif kun je bij Agradi terecht in deze productcategorie.


Ruime Keus - XXL Korting - va 24uur Levertijd! Verken Gard vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken!

Koop en verkoop muizengif eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Frap granenmix muizengif van protect home (voorheen bayer garden ). Op zoek naar muizengif vanwege muizen in huis?


De mix bestaat uit gemengde granen om veel aantrekkingskracht uit te oefenen. De granenmix is verpakt in porties van gram. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt. Muizengif voor particulieren in de stevige afsluitbare lokdoosjes waarmee de gediplomeerd ongediertebestrijder ook werkt.


Muizengif dient u het beste in voerdoosjes te gebruiken. Dit maakt het gif veiliger in het gebruik, zeker als de voerdoos kan worden afgesloten met een sleutel, en het gif kan worden opgehangen in de voerdoos. Ook creƫert de voerdoos een veilige plek voor de muis om te eten.


Bayer Garden ) bevat de ster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts