woensdag 22 maart 2017

Subtropisch zwembad duitsland net over de grens

Alle vakantieparken met een subtropische zwembaden op rij! Zoek naar zwembaden duitsland op de nieuwe KensaQ. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Subtropisch zwembad Duitsland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Duitsland.


De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig).

Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Het voordeel aan dit zwembad is dat u niet eens op vakantie hoeft te zijn om er een dagje naartoe te gaan. Vanaf Amsterdam is het namelijk maar uurtjes rijden met de auto. Het waterpark heeft allemaal leuke wildwaterbanen, bubbelbanen en glijbanen. Dit waterpark in Duitsland is perfect voor een dagje net over de Nederlandse grens.


Voor de liefhebbers van het koele én warme nat heeft het Duitse grensgebied aardig wat bestemmingen in petto! Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete whirlpool – hier vind je het allemaal. Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in het Duitse Euskirchen, dat kan.

Daar staat onder het motto ‘Mijn paradijs. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt tussen de Eifel en Bonn. Het zwemparadijs is dus gemakkelijk bereikbaar. In het luxe subtropische zwembad en wellness centrum vind je vele voorzieningen voor een ontspannende dag in een sfeervolle omgeving.


In veel van de zwemparadijzen is voor de bezoekers een tropische omgeving geschapen. Spetter in maar liefst vier verschillende zwembaden en zoef van vier spectaculaire glijbanen af, waaronder een power turbo slide en een meter hoge waterglijbaan, de hoogste van Duitsland ! Bij mooi weer kun je nu ook buiten spetteren in het subtropisch buitenzwembad met een lazy river, bubbelbaden en een klimrek voor de kinderen. De oplossing: een vakantiepark in Duitsland net over de grens. Wij hebben een top gemaakt van de bungalowparken in Noord- Duitsland als Zuid- Duitsland die net over de grens liggen. Waterparken in Nederland en net over de grens Een waterpark is een pretpark met op water gebaseerde attracties.


Denk hierbij aan waterglijbanen, stroomversnellingen en wildwaterbanen. Je zou denken dat je hier een eind voor moet rijden, maar niets is minder waar. Je hebt genoeg grote waterparken in Nederland of net over de grens. Een heerlijk zwembad en veel. Zelfs de terassen zijn lekker ingebouwd in de begroeing en het grootste deel van het zwembad is uit natuurstenen gebouwd.


In dit blog heb ik samen met het Duits Verkeersbureau de leukste zwembaden in Duitsland net over de grens verzamel aangevuld met enkele top zwembaden die iets verder weg liggen.

Genoeg inspiratie voor een dagje zwemplezier net over de grens , een weekendje weg of als hele toffe tussenstop op weg naar je vakantiebestemming. Kinderen gaan zwemmen en duiken in het subtropisch zwembad. In de winter kunt u zelfs wintersporten!


Maar welke vakantieparken in Duitsland beschikken over gave subtropische zwembaden ? Bekijk de vakantieparken in Duitsland waar u voor zowel een kort- of lang verblijf, kunt genieten van tropische waterpret. Ontdek Aquahaus Ahaus, een mooie zwembad net over de grens in Duitsland. Een dagje naar dierentuin Nordhorn is leuk… maar het Delfinoh zwembad in Nordhorn is ook een leuk uitje, en ligt net over de grens bij Twente. Heb jij al zin om te zwemmen en te roetsjen van een grote glijbaan met lampjes? Je kunt in het binnenbad gratis gebruik maken van de textielsauna, een klimwand in het zwembad en een leuk warm peuterbadje.


Dit zwembad in Duitsland is een echte aanrader! Glijbaan, speeltuin en zwemmen! Vraag naar de mogelijkheden. Een mooi subtropisch zwemparadijs aqua mundo, tussen de glooiende heuvels van de Duitse Hunsrck, zwembad duitsland net over de grens indoor speelparadijs Baluba, klimtuin en tropische Market Dome met winkels en restaurants.


Net over de grens in Bocholt ( Duitsland ) vind je Bahia. Zwemmen, duiken, watergymnastiek, in de whirlpool relaxen, glijden op de wisselglijbaan AQUA CHOICE, of de meter lange wildwaterbaan: alles kan hier. En dat allemaal in een lekker Caribisch sfeertje.


Voor de waterliefhebbers onder ons zijn er echter mogelijkheden genoeg om onze honger naar waterpret te stillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts