maandag 27 maart 2017

Glazen overkapping tuin

Vraag direct online uw korting aan! Overkappingen van glas kopen? Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Grootste keuze, laagste prijs. Glazen schuifwanden zijn zowel functioneel als een prachtige toevoeging aan een glazen overkapping tuin.


Montage van uw terrasoverkapping en overkapping glas Het monteren van de terrasoverkapping of de schuifwanden voor de overkapping glas , kunt u uiteraard zelf doen aan de hand van onze uitgebreide montagehandleiding.

Met een glazen overkapping in de tuin kun je op ieder gewenst moment buiten zitten. Ontdek wat alle voor- en nadelen zijn van een glazen overkapping. Geniet nog langer van uw tuin. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Uw overkapping of prieel in een handomdraai omtoveren tot een tuinkamer, of lekker uit de wind zitten in de herfst en toch het zomerbriesje meepakken wanneer de zon een put in de grond schijnt?


Luxe terrasoverkapping van glas. De glazen terrasoverkappingen zijn uit te breiden met opties zoals verlichting, zonwering, glaswanden en ritzscreens. We leveren standaard maten maar we maken ze ook graag voor u op maat De overkapping zelf is bij ons van aluminium, de platen die erin geplaatst worden zijn van glas.

Een glazen overkapping zal een echte toevoeging aan je huis en tuin zijn en in dit geval niet alleen letterlijk. De aluminium overkapping met glas maakt van uw terras een verleidelijke plaats om te vertoeven. Dankzij het glas houdt u ook in huis een royale lichtinval. Veranda's: Scherpste prijs van NL. Tuinmaximaal de grootste aanbieder in Europa.


Terrasoverkappingen branche. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Dat kunt u rustig aan Ter Huurne overlaten.


Wanneer u uw tuin eens flink onderhanden wilt nemen, denk dan eens aan een glazen terrasoverkapping. Het grote voordeel van een glazen overkapping is een makkelijk onderhoud. Het glas is sterk, gaat lang mee en geeft een luxueuze uitstraling.


Door de doorzichtbaarheid krijg je ook een groter ruimtegevoel. Of je nu een tuin op het zuiden hebt en je wilt een beetje schaduw creƫren, of je wilt ook bij een kleine regenbui buiten kunnen zitten, met een terrasoverkapping maak je je terras wat beter toegankelijk. Daarnaast is een mooi vormgegeven terrasoverkapping ook een schitterende toevoeging aan je tuin.


Voor een terrasoverkapping met glazen dak in een standaard afmeting gebruiken wij 44. Bij een maatwerk glazen dak gebruiken wij 44.

Met een overkapping maak je een luxe plek om te relaxen in je eigen tuin ! Het lijkt wel een buitenverblijf van een fijn vakantieadres, maar dan in je eigen tuin. Er zijn overkappingen in alle soorten en maten. Welke soorten overkappingen er zijn laat ik je hieronder weten.


Je zult merken dat je volop keuze hebt. Heeft u al een tuinberging en wilt u deze van een overkapping of afdak voorzien? Bezoek onze showroom en - tuin Twijfelt u tussen een houten overkapping en een overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat?


In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts