woensdag 29 maart 2017

Schotelschommel

Nu tot korting op unieke WICKEY schommelzitjes - Nu voordelig bestellen! Bekijk hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. De schotelschommel heeft alleen nog een schommelhaak nodig, dan is het enkel een kwestie van monteren en schommelen!


Schotelschommel

Dan kunt u het touw aan de schommeldisk gemakkelijk verlengen met verlengtouw. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Schommels koop je eenvoudig online bij bol. Schotelschommel DiscoRider.


Rondjes draaien krijgt een compleet nieuwe betekenis met de FATMOOSE DiscoRider schotelschommel. Dit schommelzitje kan staand of zittend gebruikt worden. De zeer geslaagde bloemenlook van de schotel samen met het belastbare touw maakt deze schommel tot een absolute topper.


Schotelschommel

Kunststof schotelschommel. Net als Tarzan en Jane slingeren uw kinderen met de schotelschommel van kunststof door de lucht. Ze zijn meteen in hun droomwerel want uw kleintjes bevinden zich even in de jungle. De Wickey schotelschommel is eigenlijk een liaan en Tarzan en Jane moeten een grote afgrond overbruggen.


Met een luide schreeuw: Woehaaaa! Een superleuke schotelschommel waar heerlijk mee geslingerd kan worden. Tover een speeltoestel om tot en echte jungle met deze apenschommel! Met ophangtouwen van hercules (Ø mm, 6-strengs, met staalkern). Hij wordt geleverd inclusief schommelophangingen.


Schotelschommel

Diverse soorten nestschommels in verschillende kleuren en materialen. Nu ook online bij Tuincentrum De Boet ‘de schotelschommel ’! Maak schommelen nu nog leuker! De schotel schommel , ook wel diskus schommel genoemt, is een mooi variatie op de gewone schommel. Hierbij gaat het touw tussen de benen en kan je niet alleen heen en weer schommelen maar ook draaien tijdens het schommelen, denk hier dus om en zorg voor voldoende schommel ruimte. Let op Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies.


Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren. Rubberen schotelschommel - galv. Goedgekeurd voor openbaar.


Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan. Bestel uw schommelzitje snel bij Van Ee Buitenspeelgoed. Het wordt echt spannend voor kinderen vanaf jaar.


Bij Wickey vindt u kinderschommels in veel verschillende varianten. Wat vindt uw kind het leukst? Kies voor een kunststof schotelschommel of slinger de kleine avonturier een bonte fantasiewereld in met de Wickey paardenschommel of apenschommel, de keuze is aan u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts