vrijdag 24 maart 2017

Schoonheidssalon steenwijk

Op zoek naar schoonheidssalon steenwijk? Telefoonnummer, adres en meer! Heerlijke Gezichtsbehandelingen, Lichaamsbehandelingen, Massages en Beaty Behandelingen. Met ons vakkundig en onderbouwend advies van onze schoonheidssalon is succes voor schoonheid gegarandeerd. Wij zijn een Clephar schoonheidssalon.


YOUR BEAUTY STEENWIJK Goede huidverzorging, gezonde voeding en een bijpassende leefstijl zorgen voor duurzame huidverbetering en een natuurlijke schoonheid.

Hallo ik ben Jolanda Ebbelink, geboren en getogen te steenwijk. Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in een Beauty salon. Ik heb diverse cursussen gedaan en workshops gevolgd.


Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen salon aan huis. Vind schoonheidssalon in Steenwijk. Schoonheidssalon in Steenwijk en omgeving voor huidverbetering en anti-aging. Vergoeding zorgverzekeraar bij acné, littekens, definitief ontharen, couperose, pigmentvlekken, rimpels. Net zoals je iedere dag je tanden poetst en haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig.


Studio Bellissima werkt al vele jaren met passie aan het oplossen van huidproblemen en het duurzaam verbeteren van de huid.

Een mooie en gezonde huid laat je stralen. Safrané Een grondige kennis van de huid en vakbekwaamheid zijn onontbeerlijk voor een gezonde en stralende huid. Kennis van de werking én van de samenstelling van producten is noodzakelijk om het vak van schoonheidsspecialiste professioneel uit te voeren. In nog geen minuten rijden bereikt u de Beautysalon. Bij schoonheidssalon Manon bevindt u zich in een natuurlijke sfeer.


Al jaren gespecialiseerd in permanente. Handige tips voor je huid en de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Het laatste nieuws van schoonheidssalon Your Beauty in Steenwijk lees je hier.


Voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Laserontharingskliniek helpt je in gemiddeld tot behandelingen af van ongewenste haargroei! Dio steenwijk is een ontzettende prettige winkel om te.


De pedicure behandelingen worden aangeboden vanuit de praktijk in Steenwijk en Giethoorn, maar ook op verzoek bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Aphro Celina Eyelash zorgt op natuurlijke wijze voor langere wimpers in slechts weken! Pedicure aanmelden Steenwijk. Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een pedicure. Bent u pedicure en wilt u klanten bereiken in Steenwijk ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!


Geniet van een heerlijk Dagje Wellness Incl.

Lunch en Zonnebank voor slechts €495. De meest volledige site met ruim 66. Reviews Heerlijk in de watten gelegd tijdens een fijne. All round schoonheidssalon te Steenwijk (Onna).


Ook voor permanente make up en professionele make up lijn. Werkt met producten van Lady Esther en Decoderm. Zie onze website voor nadere informatie en de laatste aanbiedingen. Klik hier voor alle informatie over schoonheidssalon bedrijven. De salon ligt gelegen aan huis en bevindt zich op de begane grond.


Voorop staat hier de persoonlijke aandacht waarbij totale ontspanning centraal staat. Ik stel mij graag even voor. Maak een afspraak en laat je huid stralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts