dinsdag 14 maart 2017

Steigerhout tijdschriftenrek

Tijdschriftenrekken voor bij u thuis. Vind de nieuwste collectie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 50. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Handig rek om tijdschriften, foldermateriaal etc. Dit tijdschriftenrek wordt geleverd in geheel. Het tijdschriftenrek is 160cm hoog en 60cm breed. In meerdere kleuren leverbaar.


Wil jij zelf een steigerhouten tijdschriftenrek maken? Het maken van een steigerhouten tijdschriftenrek is niet moeilijk en aan de hand van mijn stap voor stap uitleg, kun jij deze eenvoudig zelf maken. Geinig maatwerk tijdschriftenrek tijdschriftenkast uit massief steigerhout vervaardigd. Handgemaakt meubel voor op de gang van een school.


Steigerhout tijdschriftenrek

Gecombineerd met twee mooie plantenbakken maakt dit het plaatje af. Hier is steigerhout toegepast, wat uiteraard ook grenen of geschaafd vurenhout kan zijn. Wij leveren maatwerk en eventuele andere modellen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je tijdschriften krijgen een mooie plek aan de muur met deze tijdschriftenhangers gemaakt van oude kleerhangers. Je bevestigt de kleerhangers simpelweg met een spijker aan de muur en je wanddecoratie is klaar! Dit stoere tijdschriftenrek is gemaakt van steigerhout.


Dit product is alleen op aanvraag. Steigerhouten tijdschriftenrek. Deze optie is gemakkelijk en zorgt voor een prachtige eyecatcher aan iedere muur.


Een tijdschriftenrek steigerhout staat in ieder interieur fantastisch. Sommige tijdschriften zijn zo mooi, dat ze een plekje verdienen als decoratie in je kamer. In een tijdschriftenrek stal je ze mooi uit.


Steigerhout tijdschriftenrek

En er zijn staande en hangende tijdschriftenrekken. Tip: op een staand tijdschriftenrek kan je ook je dierbare foto’s neerzetten. Lectuurbak - tijdschriftenhouder - tijdschriftenrek - hout - krantenbak - mand. Met deze prachtige tijdschriftenbak kun je kranten,. Het materiaal van het tijdschriftenrek kan variëren van MDF tot steigerhout en van multiplex tot timmerpaneel.


Elk hout of plaatmateriaal heeft zo zijn eigen kenmerken, waarmee je het tijdschriftenrek helemaal uniek kunt maken. Wij lichten de verschillende opties even toe, zodat jij een gerichte keuze kunt maken. Bestel deze direct online bij Cedge Meubel. Snelle levering Beste prijs Topkwaliteit.


Steigerhout tijdschriftenrek

Heb je al een keuze kunnen maken, en jouw steigerhouten meubels al uitgezocht? Deze kun je zeer eenvoudig bestellen via onze webshop. Cedge Meubel staat bekend om een snelle en adequate levering van haar steigerhouten meubels met industriële, robuuste look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts