woensdag 18 mei 2016

Zwembad coevorden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creƫer buiten ook een thuisgevoel!


De Swaneburg is het leukste zwembad voor Coevorden en omstreken.

Informeer ook eens naar onze sporthal, sauna, stoombad of horeca. Bij iedere meerbadenkaart, leskaart of abonnement hoort een magneetkaart. Op deze kaart staan het aantal lessen welke gevolgd kunnen worden, bij een meerbadenkaart uiteraard het aantal baden wat u nog tegoed heeft.


Bij ieder betaald bezoek aan onze accomodatie dient de kaart geregistreerd te worden aan de kassa van het zwembad. Na alle inspanning in het zwemparadijs kan je lekker ontspannen met een bezoek aan de sauna of het Turkse stoomba een bruin kleurtje krijgen onder de snelbruiner of gewoon lekker relaxen bij het. Subtropisch zwembad Drenthe ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Drenthe. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.


Hardlopen en ondersteuning bij het verbeteren van je conditie en houding in de Gemeente Coevorden.

Vakantiepark De Huttenheugte - Dalen. Kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer. Plopsa Indoor is direct naast het park! Aqua Mundo - De Huttenheugte. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Coevorden ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Coevorden op een rij. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van zwembaden in de provincie Drenthe. Informatie over bijvoorbeeld openingstijden of tarieven kan je vinden op de pagina van het zwembad.


Je vindt hier tevens de contactgegevens. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi zwembad in Drenthe. De samenwerking heeft vooral betrekking op inkoop, installaties, personeel, activiteiten en het uitwisselen van informatie aan elkaar.


Hoofddoel blijft echter het promoten van het zwemmen en dan vooral in Drenthe. Welkom bij Zwembad Zweeloo! In de kom van het dorp Zweeloo ligt ons prachtige zwembad. Van oudsher was het een natuurba dat werd voorzien van water door het water van de Aelderstroom er door te leiden.


In vestingstad Coevorden vind je een mooi oud kasteel, waar je tegenwoordig kunt eten, slapen en vergaderen.

De Drentse stad is bovendien een goede. Gemeente Coevorden in Drenthe, 35. Snelle stromingen, bochten, hobbels. Bezoekadres: Kasteel in Coevorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts