dinsdag 10 mei 2016

Safari zwembad

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Sportfondsen Stichtse Vecht presenteert: MFA Safari.


In onze MFA vind je ons zwembad wat beschikt over een meter ba een doelgroepen bad en een waterspeeltuin met grote glijbaan. Zwembad Safari bevind zich in de meest veelzijdige accomodatie (MFA SAFARI ) van Maarssen.

Download nu onze app: Klik hier voor de app in de iOS store Klik hier voor de app in de Android store Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Spelend leren zwemmen vormt de basis van de lessen waarin het kind de vaardigheden van het zwem-ABC leert. Archieffoto RTV Stichtse Vecht).


In deze MFA vind je ons zwembad wat beschikt over een meter ba een doelgroepen bad en een waterspeeltuin met grote glijbaan. Dit is een beweegprogramma voor senioren gebaseerd op bewegingen uit het dagelijks leven, zoals reiken, draaien, zitten en staan. De oefeningen in het water versterken spieren en gewrichten, zodat de bewegingen ook buiten het zwembad makkelijker uitgevoerd kunnen worden. In het Protur Safari Park kun je elke dag in een ander zwembad springen, of een dagje sportief in-line skaten.


Tijd voor Argentijnse steak en mini-disco. Een topvakantie gegarandeerd.

In dit zwembad worden verschillende activiteiten verzorgd zoals:. Functionele Accommodatie Safari biedt veel mogelijkheden en is van alle gemakken voorzien! Dat kan bij zwembad Safari ! Geef een zeemeerminnenfeestje en leer zwemmen met een zeemeerminstaart of met een haaienstaart. Je start in ondiep water zodat je het rustig kunt leren. Klik voor meer info over de kinderfeestjes bij zwembad Safari in Maarssen door nar de site via de roze button!


Deze Royalbeach Safari Zwembad belooft uren zwemplezier in uw achtertuin. En dat voor een zeer voordelige prijs. Dit Royalbeach Opblaasbare Zwembad is uitermate geschikt voor uw achtertuin.


Eerlijk is eerlijk, het mag gezegd. In zwembad Safari vind je een meter wedstrijdba een groot doelgroepenbad én een lange waterglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een ruim peuterbad met diverse speelelementen.


Regelmatig worden extra activiteiten georganiseerd zoals discozwemmen. Maar je kunt ook gewoon een dagje komen zwemmen in het Junglebad. Je koopt een kaartje en kunt daarna een plons nemen in het overdekte zwembad. Het Vakantiepark Beekse Bergen zwembad is niet heel groot, maar wél leuk. De meest volledige site met ruim 66.


Download hieronder de openingstijden van de faciliteiten in het Safari Resort.

Openingstijden Safari Resort. Hier vind je de tijden van o. Houd dus de actuele openingstijden hieronder in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts