vrijdag 13 mei 2016

Groei en bloei goes

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Verbascum, nerine en onbekende boom? Wij zijn een vereniging voor liefhebbers van onder andere tuinen. KMTP Groei en Bloei Goes en. We hebben regelmatig interessante lezingen.


Wij hebben alleen maar positieve berichten ontvangen. Goede hotels, goede maaltijden en goede gidsen. En natuurlijk ruimte om cultuur te snuiven. Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van november.


U kunt hier kennis maken met de activiteiten van de afdeling, die door bestuur en de verschillende activiteitencommissies voor u zijn samengesteld. De afdeling Oss Het Maasland omvat het gebied van Geffen tot en met Ravenstein en van Appeltern tot en met Nistelrode. Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U wordt dan automatisch ook lid van Roermond e. Het werkgebied van de afdeling Midden-Limburg ligt tussen Beesel en Bergen aan beide zijden van de Maas. Ben je graag buiten bezig, heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen?


Groei en bloei goes

Naast plantenruilbeurzen en ieder jaar een open tuinen reeks doen we nog veel meer. Kijk maar eens op deze site of kom langs op een van de activiteiten. In de agenda vind je alle komende activiteiten. Kerst Event in de foyer van.


Ook zijn er twee tuinclubs waarvan de leden elkaars, en ook wel andermans, tuinen bezoeken. Leden krijgen 4x per jaar de digitale afdelings Nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. Wilt u contact met de afdeling, klik dan rechtsboven op Contact.


De landelijke website is een tijd geleden vernieuwd en dus worden de afdelingswebsites nu ook in deze vernieuwingsronde mee genomen. Welkom bij Groei en Bloei afdeling Dordrecht. Doe dan met ons mee, wij organiseren het hele jaar groene activiteiten. Je bent zo mooi anders dan ik, natuurlijk niet meer of minder maar zo mooi anders, Ik zou je nooit anders dan anders willen”. Hans Andreus Bij Praktijk Groei en Bloei kunt u terecht voor alle problemen waar een kind tegenaan kan lopen op school en thuis.


Kijk regelmatig even op onze website en let op de Flits voor het laatste nieuws. Het beloofd weer een heel gezellige avond te worden. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Natuurlijk ziet u op deze pagina wat onze eerstvolgende activiteiten zijn.


En kijk in de Agenda naar wat er allemaal nog komen gaat. Onze bloemschikcursussen zijn in september weer van start gegaan. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met vijf andere groenverenigingen in Helmond.


Deze vormen samen Natuurplatform Helmond. Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter. Overal in het land zijn acties op het gebied van groen en waterberging in de woonomgeving.


Lees meer over Steenbreek en kijk dan eens op een van deze websites.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts