donderdag 12 mei 2016

Serrebouw nijverdal

Een serre naar uw wensen bouwen? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Uw specialist in dakkapellen. Vergelijk de Best Beoordeelde Serre Specialisten.


Serbo licht en ruimte Wij realiseren licht en ruimte. Bij uw zoektocht naar de ideale serre, een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom. De eerste fase in de realisatie van de serrebouw is uiteraard het ontwerp.


Serbo houdt daarbij met alles rekening: de omgeving, de stand van de zon, de overgang naar uw tuin, zonwering, enzovoort. Fotoboeken met honderden foto’s van de door Serbo serrebouw al geplaatste serres geven u meer dan voldoende ideeën voor uw ideale serre aanbouw. Voor particuliere klanten werken wij nauw samen met dealers verspreid over het hele land. In hun showrooms kunt u de meest gangbare modellen bekijken.


En uiteraard bent u altijd van harte welkom in Nijverdal als u specifieke systemen of oplossingen wilt zien. De mogelijkheden bij serrebouw in Nijverdal zijn bijna eindeloos. Zo is het tevens mogelijk om te kiezen voor een open of een gesloten serre. In het geval van een open serre is er één wand of zijn er zelfs meerdere wanden open. Hierdoor biedt het afdak u voldoende bescherming tegen regen en neerslag, maar zit u toch in de frisse buitenlucht.


Favoriet in Nijverdal is met stipt de serre van kunststof. Dit materiaal staat voor een lange levensduur. Ook doorstaat kunststof zonder enig probleem verschillende de verschillende weersomstandigheden en komen vocht en kou niet voor in jouw woning. Deze serre heeft een hoger prijskaartje dan de houten variant maar is goedkoper dan de aluminium. Wij komen met een pasklaar concept dat is opgesteld aan de hand van uw wensen.


Wij gaan bij serrebouw uiterst zorgvuldig te werk. Een robuuste uitstraling of juist een subtiele look met slanke profielen? Er komt namelijk veel meer bij kijken dan je op het eerste oog zou denken. Onze openingstijden Onze openingstijden Oriëntatie is een belangrijk aspect tijdens uw zoektocht naar een serre, overkapping of tuinkamer. Het is niet zomaar even een uitbouw.


Met een serre, vouwwanden of tuinkamer van Solarlux gaat er een nieuwe wereld voor u open. Heerlijk genieten van je huis en tuin of balkon. Wij gebruiken geïsoleerd en gelaagd glas. Een garantie voor de beste isolatie en het minste onderhoud. Kwaliteitsmateriaal en dat zie je.


Wij leveren Maatwerk serres en uit onze eigen Fabriek met jaar Garantie. Als marktleider op het gebied van glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing heeft Solarlux een eigen fysieke showroom in Nijverdal. Bij serrebouw heeft u ontzettend veel keuzes om een aanbouw op maat te bouwen. Serrebouw in Nijverdal resultaten voor Serrebouw in Nijverdal. Woont u in een kleine tussenwoning en wilt u liever niet veel ruimte in uw tuin opofferen voor extra leefruimte?


Overweeg dan het plaatsen van een kleine woonserre. Dit is een aansluiting op uw woning die maar minimale ruimte in uw tuin nodig heeft. Uw huis uitbreiden met een serre? Bij Serre Bouw Brabant zijn de mogelijkheden voor een serre eindeloos.


Bekijk onze mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts