vrijdag 6 mei 2016

Moderne tuin met vijver

Free Shipping on Orders over $49. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Find The Moderne on DownloadSearch. Lars verraste ons met het ontwerp en het uiteindelijk resultaat.


Vriendelijk, persoonlijk, meedenken met als resultaat een tuin waarvoor we al heel veel complimenten hebben gekregen.

Opzoek naar een unieke tuin. Moderne tuin met grote vijver op een heuvelrug in Berkeley. Tal van hoogwaardige hoveniers en tuinarchitecten blinken uit in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van moderne.


Strakke moderne tuin met vijver. Bekijk deze moderne tuin met vijver en terrasoverkapping. De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit.


Met veel ervaring, creativiteit en kennis van alle mogelijkheden gaan wij met uw tuinontwerp aan de slag.

Bovenstaande vijver is gemaakt in een hoge plantenbak. Doordat de vijver een stuk boven de grond uitsteekt is het een bijzondere feature in je tuin. Een passend totaalplaatje. Wat zijn de kenmerken van een moderne tuin ? De moderne tuin is meestal een vrij strakke tuin met een lage onderhoudsbehoefte.


De strakke lijnen en nauwkeurig gekozen inrichting zorgen voor een rustige. Heb je een grote tuin met niveau verschillen, dan kun je daar prachtig gebruik van maken. In plaats van een glooiende, aflopende tuin wordt er gewerkt met strakke niveaus en trappetjes. In een moderne tuin is het wel fijn als de plantjes duidelijk onderscheiden worden door strakke lijnen.


De grootste collectie vijverbakken hier! Van tuinhout tot sierbestrating! Vijverbakken tegen de laagste prijzen. Deze complete tuin vindt u in ‘De Tuinen van Appeltern’. In het ontwerp is gebruik gemaakt van verschillende materialen als hout, metaal en steen.


Het toevoegen van een moderne en bijzondere vijver geeft deze tuin een speciale uitstraling. In het verlengde van de woonkamer ligt in het hart van de tuin deze lange vijver.

Hiernaast ligt een schaduwrijk terras van Schellevis tegels van waaruit je onder het genot van een kop koffie van de tuin kunt genieten. Het mos (Sagina subulata) is fijn om met blote voeten over heen te lopen. De beleving van natuur in de tuin wordt versterkt door het geluid van kabbelend water in de vijver en het ruisen van siergrassen. De grassen en de uitgebloeide bloemen blijven tot ver in de winter staan, waardoor de tuin in alle seizoenen interessant is. Welke stijl vijver kies je: een moderne of natuurlijke vijver ? Voordat je een specifieke plek in de tuin kiest, moet je rekening houden met een aantal dingen.


Allereerst de stijl van de vijver : modern of juist rustiek. Als je een vijver in een moderne tuin wilt creƫren, kun je een betonnen vijver bad gieten. Je ziet ze weinig, moderne tuinen met gebogen lijnen. De vormgeving is helder en krachtig.


De vijver en schutting hebben een moderne uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts