dinsdag 31 mei 2016

Heras slagboom

Hoogwaardige oplossing door technische innovaties. Onze adviseur Bart helpt u graag! Altijd een passende oplossing door maatwerk. Betrouwbare service en onderhoud. Bekijk hier alle mogelijkheden!


Heras slagboom

Boek Hera nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Griekenlan wij verzorgen de rest. Uitgebreid aanbod aan handbediende slagbomen. Levering inclusief montage. CBM Montfoort ontwikkeld en vervaardigd hoge kwaliteit maatwerk rampalen- en blokken.


De aandrijvingen van slagbomen kennen een laag energieverbruik en leveren toch voldoende kracht voor het snel openen en sluiten van slagbomen met een maximale armlengte van meter. Wat is de beste slagboom voor mijn situatie? Slagbomen worden vaak ingezet bij bedrijfsgebouwen, lucht- en zeehavens, high-riskterreinen, transport- en distributieterreinen of parkings. Dit systeem blinkt uit in eenvou maar is zeer veelzijdig in resultaat!


Heras , experts in perimeter protection. U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden. U wilt niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot uw terrein.


U kunt kiezen uit slagbomen of tourniquets, maar ook voor een robuuste schuif- of draaipoort of een snelle speedgate. De arm van de boom is maximaal meter lang en is dus parallel aan de tijdelijke schuifpoort te gebruiken. Winkel gerund met behulp van PrestaShop. De slagboom wordt op een betonnen vloerplaat gelever waardoor deze plug and play in gebruik te nemen is.


Met slagbomen van Beninca kunt u uw terrein op een veilige manier afsluiten. Wanneer u reeds gebruik maakt van prima werkende slagbomen , dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Om uw park of camping nog beter te beheren bieden wij u complete toegangs- controlesystemen, eventueel in combinatie met een kentekencamera.


De Europa is namelijk tot in detail een onderdeel van uw hekwerk dat onveiligheid buiten de poort houdt. Portacon is leverancier van slagbomen en poortopeners waarmee u de toegang tot uw terrein kunt automatiseren en beveiligen. Klik hier voor meer informatie.


Verder wordt de slagboom mechanisch vergrendeld in de eindposities en is hij net zoals de andere slagbomen voorzien van een veiligheidsschakelaar, cilinderslot en elektronische besturing. Portacon levert handmatige slagbomen vanaf ongeveer €45inclusief BTW. U heeft voor dat geld een mooie handbediende slagboom met een elegante uitstraling die in elk straatbeeld past.


De slagboom is eenvoudig te bedienen door middel van het handvat aan het eind van de boomhouder. Voor de vergrendeling is alleen een hangslot nodig. Tot het leveringsprogramma behoren ook raamopeners, speedlanes, billentikkers, hydraulische bollards of inzinkbare palen en diverse soorten slagbomen waaronder mechanische en hydraulische slagbomen. De weg waarop deze sluis is gemaakt is gesloten voor doorgaand verkeer.


Dit om sluipverkeer tijdens bouwwerkzaamheden te weren. Er is namelijk in de buurt een grote reconstructie aan de gang op de doorgaande weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts