maandag 23 mei 2016

Go anywhere weber gas

Sie haben Fragen zu Tarifen? Wir helfen Ihnen gerne weiter! Versorgung, Top Service u. Einfach Gastarif berechnen! Ergebnisse von Suchmaschinen! Coolblue: Alles voor een glimlach.


Go anywhere weber gas

Specialistisch advies nodig? Maar ook als je buitenshuis wil barbecueën, neem je deze BBQ eenvoudig overal mee naartoe. The freedom to go anywhere , curiosity to explore, and ambition to bring big taste to any adventure. With your Go - Anywhere gas barbecue in the boot and a map in your han there are no limits to the open road. The Go - Anywhere Gas Grill is compact, convenient, and portable for traveling with its push-button ignition, fold-up legs, and carrying handle.


Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn. Barbecueën in het park, op het stran lekker thuis of bij vrienden. Met zijn lage gewicht en opklapbare poten neem je de gasbarbecue eenvoudig overal mee naartoe. De barbecue beschikt over een stabiel frame met vier poten, zodat je hem altijd veilig neerzet. De Go - Anywhere beschikt bovendien over het Grease Management System wat opflakkerende vlammen voorkomt.


Go anywhere weber gas

Het eten zal daardoor niet aanbranden en heerlijk smaken. Met een druk op de knop steek je de barbecue aan. Voor een veilige plaatsing heeft de Go - Anywhere een stabiel frame.


De poten kunnen bovendien ingeklapt worden om de barbecue makkelijk te transporteren. Schroef vervolgens de gasdrukregelaar op een grote gasfles. Tof om dit topic te zien, zelf ben ik eigenaar van een Go Anywhere Gas. Profiteer van de beste deal! Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-.


Go anywhere weber gas

Dé kampeerwinkel van Nederland. De barbecue weegt slechts zeven kilo, maar heeft toch een grilloppervlak van bij centimeter. Deze barbecue is binnen enkele minuten klaar voor gebruik! Het Grease Management System, voorkomt opflakkerende vlammen.


Weber Go Anywhere bij de Wit. De barbecue heeft een stabiel frame met vier poten waardoor deze overal veilig gebruikt kan worden. De klep zit onderweg vast door middel van de beugels die tevens dienen als poten voor de barbecue. De vrijheid om overal heen te gaan, de nieuwsgierigheid om op ontdekking te gaan en de ambitie om smaak te geven aan elk avontuur.


Go anywhere weber gas

Het stabiele frame zorgt namelijk niet alleen voor een veilige plaatsing, maar kan ook worden opgeklapt als de barbecue verplaatst moet worden. De frame dient dan als dekselvergrendeling. De houtskoolbarbecue beschikt over een stabiel frame met poten.


Het verchroomde bovenrooster heeft een grilloppervlak van bij centimeter. Genoeg plek om voor personen te grillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts