dinsdag 10 mei 2016

Flexibel hoekprofiel

Dit EPDM zwart volrubber hoekprofiel voor diverse toepassingen in bouw en industrie. EPDM is volledig UV en ozonbestendig en daardoor niet onderhevig aan de verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is dit EPDM hoekprofiel geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten. ZIcHTBAAR OPHAngSySTeem Accessoires Item nr.


Flexibel hoekprofiel

GAMMA heeft ook hoekprofielen in de bouwmarkt te koop. Wit of zwart en in verschillende afmetingen. Voor zowel binnen als buiten. Om een muur te plaatsen van cellenbeton heeft u een basis nodig.


Hiervoor gebruikt u een profiel op de grond. Groot assortiment profielen bij Praxis. Alle materialen tegen de goedkoopste prijs.


Knuffi stootranden van PU-schuim absorberen harde stoten en markeren gevaarlijke plaatsen. Diverse modellen, voor iedere situatie. Direct uit voorraad leverbaar! Koppel- hoekprofiel flexibel.


Op voorraad Florence plafondsystemen zijn hét duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. Toepassing : Toepassing als overgangs- of beëindigingsprofiel tussen twee verschillende vloerafwerkingen of als beëindiging van een vloerafwerking. Hoekprofiel 2AL - flexibel.


Wanneer het hoekprofiel met een constructiedoeleinde wordt toegepast wordt veelvuldig gekozen voor warmgewalst (WGW) hoekstaal. Verstek Panelen in hoek van 45° zagen en opkitten met MS polymeren. Aluminium hoekprofiel (buitenhoek) 7. De Knauf Alu-hoekstrip is een bekend en beproefd flexibel hoekprofiel. Het bestaat uit een vlakke papierstrook, gevoerd met twee strips metaal (aluminium). De Alu-hoekstrip laat zich gemakkelijk overlangs vouwen om een hoekprofiel te vormen.


Flexibel hoekprofiel is een uitstekende oplossing voor de afwerking van plafonds rond kolommen en bolle wanden, gemakkelijk te snijden en te buigen op de bouwplaats. Wij leveren deze aluminium hoekprofielen met een maximale lengte van 6. Voer hierboven uw gewenste maten van het ongelijkzijdig hoekprofiel in en bereken uw prijs. Rubber profielen in alle soorten en maten.


Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Kunststof gewapend flexibel hoekprofiel bestaande uit een zeer sterk copolymeer op geperforeerde papieren ban met aan de binnenzijde water geactiveerde lijm en geschikt voor het strak en stootvast afwerken van buitenhoeken. De stootrand met hoekprofiel van PU-schuim absorbeert harde stoten en markeert gevaarlijke plaatsen. Dit zelfklevende, flexibele hoekprofiel kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Flexibel en zeer stootvast hoekprofiel dat snel en gemakkelijk kan geplaatst. Soms zelfs met houtnerf look. Wij hebben zowel gelijkzijdige als ongelijkzijdige hoekprofielen.


De profielen zijn onderhoudsarm, UV-bestendig en slagvast. Montage van een hoekprofiel kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts