vrijdag 13 mei 2016

Baanzwemmen bonte wever

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Hotel, sport- en eventcentrum. Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50.


Ons zwemparadijs is ook prima geschikt om lekker te baanzwemmen. Bij De Bonte Wever kan dit dagen per week. Met zowel een doelgroepenbad en wedstrijdbad is er alle ruimte om lekker baantjes te komen trekken.


Ideaal om in vorm te blijven. De Bonte Wever hanteert een handig all-in tarief voor een bezoek aan het subtropisch zwem- en saunaparadijs. Het all-in principe omvat onbeperkt genieten van koffie, thee en vruchtensappen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. de zonnebanken) in het zwem- en saunaparadijs. In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen.


Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. All-inclusive concept De Bonte Wever.


Trotseer de golven in het golfslagba laat je meevoeren in de wildwaterkreek of waag een afdaling van de glijbaan. Geniet van sfeervolle feestdagen in hotel De Bonte Wever in Assen! Er is geen betere plek om de Kerstdagen te vieren dan bij De Bonte Wever.


Alles is aanwezig om u onvergetelijke feestdagen te bezorgen tezamen met uw gezin, vrienden, familie en kennissen! Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever ! Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. De Bonte Wever is het meest complete viersterrenhotel van Nederlan vlak bij de historische binnenstad van Assen.


Boek je verblijf nu online! Gegarandeerd de laagste prijs. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. Subtropisch zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever heeft een golfslagba whirlpools, wildwaterkreek, peuterba glijbaan, kruidenbaden, zonnebanken (tegen betaling), Finse sauna, Kelosauna, Turks Stoomba voetenbaden, douchestraat, infrarood warmtebanken en een 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide. Ik ben voor de eerste keer met mijn vriendin in de. Vakantiepark Witterzomer ligt in een bosrijke omgeving op slechts km van het centrum te vroeg wakker worden peuter Assen. The Dirty Daddies naar Assen met een feestexplosie waarin ze liefst 1hits in 1minuten op je afvuren!


U kunt er bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). In het hotel kun je volop genieten van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals het subtropische zwem- en saunaparadijs met golfslagba sauna- en rustruimte, buitenbad en het professionele fitnesscentrum. Guest can also enjoy relaxing body treatments work out at the hotel’s gym. A range of games are available at the Bonte Wever , such as table tennis, billiards, darts and video games. The hotel’s restaurant serves à la carte menu.


Op deze pagina lees je reviews van De Bonte Wever. Ben je nog aan het oriënteren? Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.


Bekijk alle accommodaties in de buurt van De Bonte Wever in Assen. U kunt ook genieten van ontspannende lichaamsbehandelingen of aan uw conditie werken in de fitnessruimte van het hotel. De Bonte Wever biedt verder faciliteiten voor onder meer tafeltennis, biljarten, darten en computerspelletjes. Informatie over De Bonte Wever. De Bonte wever beschikt over een zwem- en saunaparadijs waar u als gast van het hotel gewoon gebruik van kunt maken.


In de winter kunt u ook schaatsen in het ijsstadion. Sfeerimpressie De Bonte Wever Assen ! De Bonte Wever ligt aan de zuidkant van Assen, op zo’n minuten lopen van het centrum en op zo’n minuten rijden van verschillende hunebedden. Je verblijft hier op basis van all-inclusive, wat zo veel betekent als dat je tijdens je verblijf werkelijk niets tekort komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts