vrijdag 20 mei 2016

Tuin bestraten prijs per m2

Huur een vakman in voor het bestraten van je tuin of oprit. Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke sierbestrating in je tuin? Lees meer over de voordelen van gebakken bestrating op onze website.


De prijs van een bestrating wordt in de meeste gevallen per m( vierkante meter ) berekend maar wil nog wel eens uiteenlopen. Zo kan er al bestraat worden vanaf euro per mmaar ook vanaf euro per m2.

De kostprijs is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en materiaal keuze. Een stratenmaker kost tussen de €en de €per uur voor het leggen van natuursteen. Wat bepaalt de prijs van de bestrating? De kosten per m( vierkante meter ) om een voor of achter tuin opnieuw te laten bestraten worden bepaald door verschillende factoren, hieronder ziet u waar u rekening mee moet houden en hoe de prijs per vierkante meter wordt opgebouwd voor een herbestrating van tuin of terras. De prijs van bestrating begint al bij € per men loopt op tot ongeveer € per m2.


De hoogte van de kosten is volledig afhankelijk van uw wensen, de uitstraling van de tuin en uiteraard uw budget. De prijzen van bestraten van de tuin zijn gemiddeld € – € 1per m2.

De prijs loopt flink uiteen afhankelijk van het aantal mtuin , het soort tegel (van €per mvoor koppelstones tot € per mvoor natuursteen) en het tarief van de stratenmaker. De tuin bestraten is een zeer zware klus die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wat kost bestraten per m? Veel mensen denken er over na het zelf te gaan doen of om het toch uit te besteden.


Wat voor keuze u ook maakt u zult zich eerst moeten gaan verdiepen in de gemiddelde prijzen. Grind laten plaatsen is veel goedkoper dan het betegelen van uw tuin of terras. De gemiddelde prijs voor een mgrind kost € per meen stuk voordeliger dus! Voordat de bestrating kan worden aangelegd zullen er voorbereidingen getroffen moeten worden. Tuin aanleggen kosten de onderdelen.


De prijs voor het aanleggen van uw nieuwe tuin is afhankelijk van uw keuzes. Gras leggen is per mgoedkoper dan een nieuwe bestrating. Verschillende onderdelen dus ook verschillende kosten!


Kosten van beplanting aanbrengen: € tot € per m2. Wilt u globaal een inschatting maken van de kosten voor het aanleggen van uw tuin ? Gaat u dan uit van een prijs van € à € 1per m2.

Dit bedrag is inclusief arbeidsuren van een vakkundige hovenier en het materiaal. Indien u voor grijze tegels (x cm) kiest, dan praten we over € extra per maan materiaalkosten. In totaal komt u dus op circa € 4per minclusief btw inclusief stenen, zand en verwerking. Van tuinhout tot sierbestrating!


Try MySimon and Save Time. Vind hier een ervaren vakspecialist die gespecialiseerd is in het aanleggen van bestrating. Als je je eigen tuin of oprit wilt aanleggen met grin stenen of tegels, dan is het belangrijk om vooraf de kosten in kaart te brengen. Hoe ziet de prijsopbouw van een tuin bestraten eruit?


De kosten voor een stratenmaker liggen tussen de € en € per m2. Welke keuzes bepalen de prijs van de tuinbestrating? Als je je tuin gaat laten bestraten , wordt de prijs bepaald door de onderstaande keuzes.


Zo dient er rekening te worden gehouden met het te bestraten oppervlak, maar is ook het legpatroon van belang. In het merendeel van de gevallen zal er een prijs per vierkante meter worden aangereken maar voor complexe legpatronen wil men ook wel eens kiezen voor een vast uurtarief. Let op: dit is enkel het uurloon of vaste prijs per m, de materiaalkosten en reiskosten komen er nog bij.


Dat zorgt er voor dat deze doorgaans een uurtarief in rekening zal brengen in plaats van een prijs per vierkante meter. Wilt u een standaard patroon, dan wordt geen uurtarief, maar een prijs per vierkante meter in rekening gebracht. Hoeveel kost grondwerk per m2. Bij grondwerk mag je denken aan een aantal zaken die worden aangelegd.


Allereerst is daar het volledige bestraten van je achtertuin. Deze mogelijkheid wordt vaak gekozen door mensen die geen zin hebben in het onderhouden van hun tuin met planten en struiken. Als jij en je gezin je fietsen maar kwijt kunnen is het. De volgende tabel geeft de kosten van verschillende type steen weer per vierkante meter en inclusief BTW. Leest u op deze pagina alles over het herbestraten, de kosten per m, en hoe goedkoop u opnieuw uw oprit tegels kunt laten leggen door onze stratenmaker.


Leest u hier waar u allemaal aan moet denken als u van plan bent uw oprit te bestraten of opnieuw wilt laten aanleggen ( herbestrating).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts