vrijdag 27 mei 2016

Fietsenstalling leiden

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Leiden online. Reserveer online, laagste prijzen.


Fietsenstalling leiden

Uitbreiding fietsenstalling. De stallingssituatie bij station Leiden Centraal is niet ideaal. Rondom het station werken we daarom aan meer en betere fietsenstallingen.


Onder de nieuwbouw van Lorentz komt een fietsenkelder voor ongeveer 4. Maak je regelmatig gebruik van de fietsenstalling op jouw station? Dan raden we een abonnement aan. Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op één kaart. Stal uw fiets veilig in een bewaakte stalling of kluis en voorkom diefstal. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de servicemedewerkers in de fietsenstalling.


Fietsenstalling leiden

Reizigers met een beperking Reizigers die op grond van hun beperking gebruik maken van een afwijkende fiets zoals een driewielfiets, rolstoel, duofiets, scootmobiel etc. Ik maak veel gebruik van de fietsenstalling op Leiden centraal aan de kant van het LUMC, omdat deze uur per dag open is. Ger (57) werkt bij de fietsenstalling bij Leiden CS: ‘De vaste mensen maken het werk leuk’ indebuurt Leiden ,,Als je het de volgende keer goed doet, dan hangen we de vlag uit,” zegt Ger lachend tegen een dame die via de verkeerde kant van de fietsenstalling is binnengekomen. De officiële website van de gemeente Leiden. Met informatie over dienstverlening, wonen, werken en vrije tijd in Leiden.


Aan de centrumzijde zijn nogal veel gratis fietsplekken verdwenen. Leiden Leiden International Film Festival opent pop-upfilmmuseum Het Leiden International Film Festival (LIFF) opent op juli een eigen pop-upfilmmuseum. In het voormalige bankkantoor van ABN AMRO aan de Stationsweg komt het Film Museum Leiden met maandelijks wisselende tentoonstellingen. De Universiteit Leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat. Er zijn diverse fietsroutes en fietskaarten verkrijgbaar bij VVV Leiden.


De fiets is hét vervoermiddel waarmee u Leiden en omgeving het beste kunt ontdekken. Op de terreinen bij de gebouwen zijn fietsenrekken aanwezig. Stal hierin uw fiets of gebruik de afgesloten fietsenstalling. Deze is uitsluitend voor medewerkers van de universiteit.


U heeft hiervoor wel toegang nodig via uw LU-Card. Vraag de toegang aan bij uw lokale Servicedesk. Deze wordt aan uw LU-Card toegevoegd. Welkom op de site van verwijderde fietsen. Hier kunt u uw fiets zoeken als deze in Leiden uit het restrictiegebied is verwijderd.


Let op: fietsen staan één dag na. Het toerisme speelt een steeds belangrijkere rol in Leiden. Leiden is een stad met veel bezienswaardigheden, ook zijn er veel musea te vinden in Leiden.


Leiden , die ook te vinden zijn in de rubriek fietsenstalling station! Fietsenstalling in Leiden. Gisteren opende wethouder Pieter van Woensel de nieuwe gratis bewaakte fietsenstalling bij de Waag. De komst van de stalling is het resultaat van goede samenwerking tussen de gemeente en de VD. Er zijn twee in- en uitgangen, één aan de Aalmarkt en één aan de Breestraat.


Fietsenstalling leiden

Bij het LUMC kun je je (brom)fiets in verschillende stallingen parkeren. Zo vind je voor het LUMC een stalling voor bezoekers, en is er onder elk van de LUMC-gebouwen een fietsenstalling voor medewerkers. Studenten kunnen alleen terecht in de stalling onder gebouw (Onderwijsgebouw).


Medewerkers van de Universiteit Leiden vinden hier o. Ook mededelingen, nieuws en handleidingen worden. RAP Leiden biedt actueel programma over architectuur, stedenbouw en ruimtelijk ontwerp in Leiden en de Leidse regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts