woensdag 18 mei 2016

Basisschool zonnewijzer

De grootste collectie zonnewijzers hier! Zonnewijzers tegen de laagste prijzen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Stichting Talent vormt het bestuur van elf openbare basisscholen in de Gemeente Hoorn. Tegelijkertijd is de peuterspeelzaal aangebouwd.


Wij zijn gevestigd in een uniek gebouw in de wijk Landmaten-Manege te Dronten.

De basis van onze school is het bieden van een veilige, uitdagende, gestructureerde en sfeervolle leeromgeving. Wij geven je de ruimte om onbevangen te stralen. Waar herken je ons aan: Vrolijk Wij doen het goed als onze leerlingen vrolijk spelen. Gevestigd in een modern gebouw met een eigen gymnastiekzaal en een veilig afgesloten schoolplein.


Of je nu gemakkelijk leert, of soms wat extra aandacht nodig hebt voor het beste resultaat, voor alle kinderen is er onderwijs op maat. Voor kleinigheidjes kunt u altijd even binnenlopen. Gaat het om een wat uitvoeriger gesprek of een inschrijving, dan kunt u hiervoor een afspraak maken.


Voor de leerkrachten geldt eigenlijk hetzelfde.

Vaak hebben zij na schooltijd vergaderingen of afspraken. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kinderen zich pas kunnen ontwikkelen naar hun mogelijkheden als zij lekker in hun vel zitten en met plezier naar school gaan. Via deze weg willen we jullie nog. Op deze website vindt u heel wat nuttige informatie over de afspraken en gang van zaken in onze school. Mochten er nog vragen zijn, mag u steeds contact opnemen met de directeur of één van de teamleden.


De informatie geeft een beeld van wat u van ons kunt verwachten. In de gids staan onder andere de doelen en resultaten van ons onderwijs en de wijze waarop we onderwijs vormgeven en zorg bieden. Nieuwsgierig naar onze basisschool ? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze school!


Welkom bij vrije basisschool De ZonneWijzer ! De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting over specifieke onderdelen van het onderwijs. De Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland en Veluwe (SKO) is een samenwerkingsverband van scholen in het primair onderwijs.


Hier zie je van de meer dan 1onderwerpen die op de pagina over de buurt Roermondse Veld getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd tot jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. De scholen hebben hun eigen.


De website is daarom offline gezet.

Staand van links naar rechts: juf Gonnie, meester Jan Bert, meester Ap, meester Thijs, juf Jennifer, juf Tanja en juf Esther. In onze familiale sfeer streven wij ernaar onze kinderen alle mogelijke kansen te bieden. Ontdekkend leren en samenwerken staan centraal.


Neem gerust even de tijd om onze school te leren kennen. Vlaamse overhei databank Onderwijsinstellingen: adres en opleidingen in GO! Om deze site goed te laten werken gebruiken we cookies.


Bekijk privacyverklaring en cookiegebruik. Gezinnen met een minimum inkomen kunnen financiële ondersteuning krijgen van de gemeente. Eerder is hier al over geschreven in de nieuws-brief.


Montessori Basisschool Roermond. Je vindt ze aan een rustige groene dreef tussen het station en de kerk van Wijgmaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts