dinsdag 31 mei 2016

Blokhut montage

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Laat uw blokhut installeren door de specialist!


Zorg, vóór de start van de montage , voor een vlakke en egale ondergrond die in alle richtingen waterpas is.

Dit is essentieel voor de stabiliteit van uw blokhut. Een goede fundering houdt de wanden, het dak en deuren op zijn plaats en is bepalend voor de levensduur van uw blokhut. Wij beschikken over ons eigen ervaren montageteam. Als u gebruikt maakt van onze montagedienst weet u zeker dat uw blokhut , houten chalet, houten garage of tuinhuis in perfecte staat wordt geplaatst. De benodigdheden voor de montage van uw blokhut.


Voor u gaat beginnen met het plaatsen van de blokhut , is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt op de klus. Dit doet u niet alleen door een blokhut in huis te halen, maar ook door de juiste gereedschappen voor de montage te verzamelen. Bij montage van blokhutten is de handleiding altijd leidend!

Lees deze dus goed door alvorens wordt begonnen. Het plaatsen van de ventilatieroosters dienen tegenover elkaar te worden geplaatst, De ene laag in de wan het rooster er tegenover hoog in de wand. Zo kan de blokhut goed ventileren. Maakt u zich geen zorgen om regen! Kromgetrokken en gebogen hout is nooit een probleem, als u het tegenkomt.


Van Kooten Tuin en Buitenleven is dé marktleider op het gebied van blokhutten , veranda’s, tuinhout en meer! Naast de traditionele en moderne houten blokhutten hebben we ook chalets, houten tuinhuizen, luxe tuinhuisjes, blokhutten op maat, priëlen, veranda’s, buitensauna’s en hottubs. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk wat wils! Een blokhut laten plaatsen? Wij bieden u de service om uw blokhut professioneel te plaatsen!


Wij hebben onze eigen montageploegen en machines. Daarnaast verzorgen wij het transport en de nazorg. Wij geven jaar garantie op houtrot mits vrij van aarde. Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. De grootste collectie blokhutten hier!


Indien u niet uit het juiste hout gesneden bent, is het opbouwen van een tuinhuis een intensieve en tijdrovende klus. Wij kunnen de montage van uw tuinhuis geheel voor u verzorgen. Blokhutten tegen de laagste prijzen.

U kunt uiteraard ook zelf uw blokhut monteren. Bij houthandel Gadero verkopen we niet alleen blokhutten , bij ons vindt u ook handige montagetips. Bekijk op deze pagina allerlei doe het zelf tips voor het plaatsen van prefab tuinhuizen van topmerken als Karibu en Tuindeco. Opruiming goedkope blokhutten bij van Kooten!


Elke week hebben wij weer een groot assortiment aan blokhutten die de opruiming in gaan, deze goedkope blokhutten kunt u voordelig aanschaffen en worden gratis thuisbezorgd. U heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en maten blokhutten , zelfs in de opruiming. Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken.


Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Montage Alle tuinhuisjes en blokhutten worden standaard als bouwpakket geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en montagehandleiding. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden geven we u een vaste prijs zonder verrassingen achteraf. Laat u door de aanblik van al die onderdelen niet ontmoedigen om aan de slag te gaan. De montage wordt vergemakkelijkt als u deze onderdelen sorteert naar grootte en onderdeelsoort.


Bepaal de onderdelen aan de hand van de bouwtekening die bij de blokhut is meegeleverd. Dit gebeurt door één van onze ervaren monteurs die uw tuinhuis of blokhut op locatie komt monteren. De prijs die u betaalt voor de montage hangt af van de opties die u kiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts