maandag 9 juli 2018

Zwembad de welle drachten openingstijden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek uw Hotel in Wellen online. Reserveer online, laagste prijzen.


Dinsdag december is het zwembad gesloten vanaf 18. Woensdag december gesloten i. Donderdag december geopend van 10. In de vakanties en de weekenden wordt het 50-meterbad omgetoverd tot een uitdagende omgeving met stormbanen.


Doe mee aan een van de vele leuke activiteiten! Komt u regelmatig baantjes trekken? Dan hebben wij voordelige abonnementen voor u. Tijdens de kerstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden.


Zwembad de Wellen is onderdeel van Bres Accommodaties B. De meest volledige site met ruim 66. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Drachten vindt u op Openingstijden. Zwemcentrum De Welle in Drachten : Of je nou graag baantjes trekt in het 50-meterbad of dat je liever van de glijbaan gaat, het kan allebei.


Naast een glijbaan heeft dit zwembad nog meer leuke dingen te bieden zoals een draaikolk en een warm bubbelbad. Zwem en recreatie centrum De Welle , Drachten , dagje uit, over openingstijden , entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes. In zwembad De Welle kun je ook terecht voor aquajogging, therapiezwemmen, trimzwemmen, zwemmen voor vijftigplussers en aquaspinning. Dat kan in de sauna of het bubbelbad. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen.


Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland! Makkelijk, snel en veilig boeken!


Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


De volledige foto collectie van Zwembad De Welle in Drachten. Hier treft u info, updates en acties van Zwemcentrum De Welle. Zeer interessante keuze voor een duik in Drachten.


Er is geen excuus om niet te zwemmen. Dit sportcentrum biedt Olympisch zwembad (meter), straten. Op zoek naar een Zwembad in Drachten.


Op Zwembad Keuze vind je alle informatie, ervaringen en openingstijden van Zwembaden in Drachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts