maandag 23 juli 2018

Mollen vangen klem

Professionele artikelen voor het vangen van mollen. Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Een techniek bestaat erin de mollen op uw terrein weg te vangen. Hiertoe ontwikkelde Edialux het product ‘MOL MINI’.

Deze unieke mollenklem laat een dubbel gebruik toe. Ze kan zowel rechtstreeks in een molshoop als op de klassieke manier in de gangen worden geplaatst, wat het gebruik van een klem voor iedereen haalbaar maakt. Mollen kun je effectief vangen met een mollenklem.


Dit zijn metalen klemmen met een sterke veer. Tuin en gazon liggen er piekfijn bij tot de schrik van elke tuinliefhebber opduikt. Mollen vangen : voorkomen, afschrikken, levend vangen of doden.


Mollen verschijnen overal waar je ze net niet graag ziet verschijnen: in het gazon, de moestuin, voetbalvelden, pas gezaaide percelen,. Je kunt namelijk ook mollen vangen. Door mollen vangen met een klem wordt een mol gedood zodra deze in de klem komt.

Bij mollen vangen is de mol op slag dood als hij in de val loopt. Met deze speciale mollen en woelmuizen klem van Supercat vangt u eenvoudig en snel het ongedierte in uw tuin. De val is gemakkelijk te zetten en zorgt voor een goede vangst. Test de bodem met een peilstift of stok voor tunnelopsporing.


De peilstift of stok zal plotseling gemakkelijk in de grond zakken wanneer u een gang vindt. Mollen bestrijden op een milieuvriendelijke manier Als je mollen in de tuin hebt kan dat veel schade opleveren. Molshopen op je pasgemaaide gezon zijn immers absoluut geen pretje.


In de bijgeleverde gids wordt uitgelegd hoe mollen een gangenstelsel opbouwen, zodat je precies weet waar je de klemmen moet plaatsen. Als je last van mollen hebt, dan kun je ze vangen , maar je kan er ook voor kiezen om de mollen te verjagen. Mollen hebben een heel sterk ontwikkeld gehoor en hoge en harde geluiden worden dan ook als zeer storend ervaren door de mol. Hoge tonen verstoren namelijk de onderlinge communicatie.


Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen , kan men het beste eerst het perceel egaliseren (slepen). Na uur zijn de in gebruik zijnde gangen en hopen al wel weer open gewroet. Voordat men de klemmen plaatst is het belangrijk om eerst het perceel te verkennen, opdat men ziet waar de mollen vandaan komen. Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin.


Weide slepen en mollen vangen - Duration: 5:10. Als een mol in de mollenklem loopt is hij opslag doo wat er voor zorgt dat de mol niet onnodig hoeft te lijden. Voor effectief mollen vangen met een klem , is het wel belangrijk om er voor te zorgen dat de mollenklem goed is afgesteld.

De mol is op slag dood en ervaart geen stress. Levend vallen moeten om de paar uur gecontroleerd worden en de mol moet direct in een ander territorium geplaatst worden. Het is een oude beproefde methode.


Er bestaan namelijk twee soorten vallen voor mollen. Wil je het beest dood of levend vangen ? Met een mollenkoker kun je mollen levend vangen. Plaats de koker in een mollengang. Check de koker twee keer per dag. Om mollen te vangen kunt u een klem gebruiken.


Een mollenklem is een metalen voorwerp dat onder spanning in een mollengang kan worden geplaatst. Het principe achter de klem is dat de mol de klem laat dichtslaan door over een pal te bewegen. Daardoor berooft de mol zichzelf van het leven. Probleem opgelost zou je zeggen. Eenvoudig mollen bestrijden in jouw tuin Omdat je met een mollenklem geen giftige stoffen hoeft te gebruiken is dit product niet schadelijk voor het milieu.


De klem is eenvoudig met de hand te spannen en is overal toepasbaar. Werkwijze vangen van een mol Werk altijd met handschoenen om uw geur niet op de klem over te brengen. Mollen zijn erg gevoelig en voorzichtig als ze iets ruiken dat ze niet kennen. Om de klem de juiste geur te geven kunt u met het zand van een molshoop de klem insmeren (gewoon met droog zand) waardoor de klem de geur van de mol en het zand krijgt.


Door beugels is de klem eenvoudig met de hand op te spannen en te plaatsen. Get without the ads. Hele procedure klem plaatsen. Schaf dan een mollenklem aan om de mollen klem te zetten, zodra ze bovengronds komen. Hierdoor heb je de kans om meerdere mollen tegelijkertijd klem te zetten.


Een klem moet heel precies geplaatst worden. Namelijk tussen openingen in een gang. Gebruik dus geen geparfumeerde handschoenen en was je handen voor de plaatsing niet met zeep.


Dat doe je best nadat je de klem geplaatst hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts