vrijdag 6 juli 2018

Grauwacke halfverharding

Graustabiel is een hoogwaardige halfverharding met de uitstraling van een zandweg zonder stuiven en voor alle voertuigen goed te berijden. Een prima combinatie voor wandel- en fietspaden in uw park. Parkgoud is een gele ongebonden halfverharding met een natuurlijke uitstraling.


Een vergelijking van halfverharding met grauwacke , graustabiel, nobre cál, schelpen en lavagruis is te vinden bij halfverharding. Wij bezorgen in heel Nederland en België.

De bezorgkosten voor de big bags zijn zelfs gratis in Nederland. Grauwacke split en keien hebben een bijzondere bruinachtige kleur. Grauwackehalfverharding hebben wij zowel in zakken als in bigbag te koop. Wij leveren in heel Nederland en België.


Bigbags leveren we zelfs gratis. Wanneer je een pad hebt dat incidenteel zwaarder belast wordt, kun je voor een andere toepassing kiezen dan wanneer je een stabielere ondergrond nodig hebt. Nobre Cál is een fijnkorrelig breekmateriaal dat zeer geschikt is als halfverharding.


Dit materiaal is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente en het heeft een hoog gehalte calciumcarbonaat.

Nobre Cál heeft veel voordelen als soort half verharding en wordt dan ook steeds vaker toegepast. Een zandsteen die veel andere mineralen bevat, wordt een zogenaamde vuile zandsteen genoemd. Grauwackesplit en -keien hebben een bijzondere bruinachtige kleur.


Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen. Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van een hoge kwaliteit. Om een veiligheid te garanderen van bermen of wegen met zand of halfverharding is onderhoud noodzakelijk.


Gaten en kuilen vakkundig effenen of ophogen en dat zonder veel overlast. Ons materieel is ervoor geschikt, onze mensen ervaren. Bij halfverharding wordt een ondergrond verhard met los materiaal. De draagkracht van het gebruikte materiaal is groter dan die van de ondergron maar niet zo groot als bij bestrating of asfalt.


De gebroeders Potjes gebruiken diverse materialen voor halfverharingen. Denk hierbij aan kleischelpen, grauwacke , duomix of andere mengsels. Overigens kan het ook gebruikt worden als halfverharding op zowel een looppa erf of parking.


Deze harde steensoort met een bruine kleurblend (bruin, rozerood en beige) is een ideale split voor een landelijk ogende oprit. Het gebruik van Grauwacke. Door de loop der tijd kan deze kleur enigszins veranderen.

Wordt bij u thuis bezorgd! Los gestort ruim assortiment halfverharding. Graustabiel halfverhardingen Graustabiel is een gepatenteerde halfverharding met als basis een dolomietgesteente en grauwacke , welke wordt gemengd met componenten die een sterk hydraulische werking hebben. Na het aanbrengen ontstaat een wegdek met de uitstraling van een zandweg. Kenmerken: Grijs, harde steensoort.


Toepassingen: Halfverharding , oprit, parkeerplaats, erf. Dit is een splitsoort die zeer geschikt is als halfverharding voor in de tuin. Past heel goed in een natuurlijke omgeving, of kan juist in een industriële omgevingen een natuurlijke uitstraling te geven. Gratis bezorging Altijd voorraad Proefmonster Gratis advies. De grind en split specialist van Brabant en daarbuiten.


Siergrind is een onderhoudsarme en fraaie halfverharding. Grind is toepasbaar voor zowel praktische als decoratieve doeleinden. In onze webwinkel vindt je een enorm assortiment tuingrind en siergrind welke wij online verkopen tegen super scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts