dinsdag 24 juli 2018

Motten bestrijden tante kaat

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Ruim aanbod Insectenlampen. Weg met onhygiënische Ratten! Bewaar uw kleding in een goed gesloten kast. Hang de kleren niet te dicht op elkaar.


Kleding moet regelmatig worden gedragen, gelucht en uitgeklopt. Dan heeft men minder last van motten. Azijn is één van de natuurlijke manieren van motten bestrijden.


Het advies is om een bakje heet water te mengen met evenveel azijn. Motten bestrijden lavendel. En dat zet je dan in de kledingkast. Ook dit is een natuurlijke methode tegen motten.


Bovendien ruikt lavendel nog lekker ook. Wanneer u een nieuwe besmetting met motten vermoedt kunt u bovendien opnieuw feromoon-vallen uitzetten (zie hierboven, A3). Dé tips om motten te verwijderen. Hang kleding die al is aangetast in de zon, was ze op 60°C of leg ze dagen in de diepvries. Zet een dichte kartonnen doos met een pluk wol in de kast.


Maak hierin gaatjes van ongeveer centimeter en vang zo de larven. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden.


Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Kijk tweedehands wollen kleding, bont, wollen dekbedden, etc. Ziet u een enkele keer een paar motten vliegen dan kunnen deze motten ook van buiten komen. Vliegen er van dezelfde soort elke dag meerdere motten ron dan heeft u waarschijnlijk een mottenplaag.


Kledingetende motten worden meestal aangetroffen in ruimtes waar wollen kleding, lederwaren, bont of veren aanwezig zijn. Er zijn dingen waar motten niet van houden: licht, schone kleren en gestoord worden. Lucht je kasten dan ook regelmatig, laat af en toe zonlicht binnen en hang kleding niet te dicht op elkaar.


Als je textiel voor langere tijd opbergt, was het dan eerst goed en verpak het in gesloten plastic zakken of koffers. De verhouding is hierbij op 1. Om motten in tapijten of gestoffeerde meubelen te bestrijden kun je het tapijt of meubelstuk goed boenen met water gemengd met azijn. Bosje uit de tuin plukken of kopen bij reformwinkel of bloemenzaak, in de kast tussen de motgevoelige (wollen) kleding leggen. Plaats een kartonnen doos met een pluk onbehandelde wol in de kast. Welkom bij Tante Kaat Hulp nodig om jouw huis weer helemaal op orde te krijgen?


Belangrijk: Feromoon-vallen werken slechts bij het opsporen van de aanwezigheid van motten , roeien deze echter niet uit! Zij trekken immers enkel de mannetjes aan, niet ook de vrouwtjes. Ruikt ook niet onaangenaam. Bevruchtte vrouwtjes zullen hun eitjes blijven leggen waardoor de motten zichzelf voort blijven planten ookal worden de mannetjes gevangen.


In deze video geven we acht tips om motten te bestrijden ! Wacht dan niet en contacteer een expert in het bestrijden van motten vooraleer uw hele garderobe vol gaten zit. Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motten. Bekijk hier het aanbod: motten bestrijden tante kaat. Bladluizen: voorkomen en bestrijden van de vele soorten bladluizen.


Bamboe bestrijden met panic – product om bamboe te bestrijden die woekerneiging heeft. Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante kaat om een friteuse volledig te. Hoe de geur van mottenballen verwijderen uit je kledij?


Het is dan ook noodzakelijk om motten in je huis te bestrijden als je je meelproducten onaangeroerd wilt laten en je kleding graag zonder gaten draagt. De motten kunnen honderden meters afleggen waardoor ze zich in het hele huis kunnen verspreiden. Alhoewel nachtvlinders een prachtig uiterlijk kunnen hebben, brengen ze vraatzuchtige larven voort.


Als je eenmaal meelmotten in huis hebt is het dan ook aan te raden om grondig te werk te gaan en de indringers zo snel mogelijk te bestrijden. Hoe bestrijd je motten in huis? Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden. Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen.


Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden. Hierbij een aantal tips ter bestrijding van motten in huis… 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts