maandag 9 juli 2018

Geluidswerende schermen

Specialistisch advies nodig? Koop nú Scherm in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot aanbod tuinartikelen online!


Uiteraard is een geluidswerend tuinscherm niet alleen noodzakelijk om je buren te doen stoppen met afluisteren. In sommige gebieden is er gewoon te veel lawaai van de straat afkomstig. Om je rust te bewaren kan het dan ook gewoon noodzakelijk zijn om te kiezen voor geluidswerende tuinschermen. De meeste mensen kiezen voor een schutting van hout, hardhout of kunststof. Dat is vaak niet genoeg om geluid uit je tuin te weren, je kunt dan beter kiezen voor een geluidswerende schutting.


Schermen zijn eenvoudig aan te brengen en de achterliggende machines blijven veelal goed bereikbaar voor bediening en onderhoud. Treax levert zowel functionele vaste als verrijdbare schermen om werkplekken af te schermen. Deze schermen zijn multifunctioneel toepasbaar en kunnen op ieder deel van de werkvloer worden ingezet. Met geluidswerende schermen kan geluid van buitenaf gereduceerd worden tot wel. Een zeer waardevolle investering.


Om het geheel een sfeervolle uitstraling te geven kunnen de geluidswerende delen voorzien worden van diverse soorten klimplanten. Een groene oase van rust is op deze manier heel dichtbij. Deze geluidswerende panelen zijn net als ‘gewone’ schuttingen tegen of tussen palen te zetten en nemen maar weinig ruimte in beslag. De Greenwall Compact zijn speciale geluidsschermen die veel gewicht hebben, dus zorg voor een stevige verankering van de palen in de grond: door het gewicht en de oppervlakte zijn deze geluiddempende erfafscheidingen extra gevoelig voor wind! Innovaties die leiden tot geluidsreductie, duurzaamheid en efficiënter onderhoud.


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de schermen esthetisch passen in de omgeving. Zeer trots zijn wij dan ook op de Wacerwall geluidsschermen waarvan wij er al drie hebben geplaatst. Deze lichtgewicht schermen zijn zeer snel te plaatsen en optimaal duurzaam. Een dergelijke schutting wordt gemaakt van zware materialen zoals watervast betonplex, baksteen of perspex.


Men kan er ook andere klimplanten tegen laten groeien. Het nadeel van deze schermen is dat ze redelijk duur zijn. U kunt ook een watervalletje of fontein in de tuin aanbrengen. Het geklater van water is een natuurlijk geluid dat minder storend is en dat achtergrondlawaai kan overstemmen. Kies voor de natuurlijke uitstraling van kokos tuinscherm Kokowall.


Milieuvriendelijke en onderhoudsarm! Bekijk alle kokos tuinschermen op Tuinafscheiding. Het afschermen van bedrijfsterreinen of productielijnen is hier een goed voorbeeld van. Geluidswerende schermen worden echter nog voor meerdere doeleinden gebruikt. Maar ook vindt je deze schermen vaak langs een spoorlijn, speeltuin of schoolplein.


Voordelen geluidswerende schermen. En uit geweven gaas, filters en scherm geluidswerende schermen. Zowel reflecterend als absorberend. Een geluidscherm is een manier om geluidsoverlast tegen te gaan. Het geluid kan niet door het scherm en dus ontstaat er een soort barrière.


Los van het gegeven dat we niet alle geluiden kunnen wegnemen, zijn er wel mogelijkheden voor u. Het plaatsen van de juiste schutting kan al veel geluiden absorberen. ScheidingwandenDirect biedt akoestische oplossingen voor o. Hierbij kunt u kiezen voor voordelige akoestische wanden van Nederlandse bodem (Dutchcreen), maar ook voor hoogwaardige akoestische panelen die volledig bestaan uit milieuvriendelijk ecovilt (Buzzispace schermen ). Treax biedt transparante, geluidswerende gordijnen voor de zakelijke markt. Extra gunstig geprijs makkelijk te bevestigen en geheel op maat te maken.


Maak nu voor uw kantoor en callcenter een keuze uit onze aixFOAM geluidswerende producten of maak gebruik van onze gratis adviesservice. Onze gespecialiseerde planners zullen u assisteren om de passende oplossing te vinden voor uw kantoorruimte of ze maken een vrijblijvende offerte voor u op. Een bedrijf dat behoefte heeft aan geluidsreductie, kan de geluidswerende schermen van Heras de volgende dag op de gewenste locatie hebben staan. Bekkers - van Vroenhoven: “Wij hebben de Noise Control Barrier inderdaad op voorraad.


De geluidswerende isolatie, geluidsschermen etc. De schermen kunnen dus verschillende afmetingen krijgen als u dat wilt. Het is ook mogelijk om de panelen, schermen of andere vormen van geluidsisolatie te voorzien van uw logo en kleur.


Geluidswerende schermen

Wanneer de akoestiek op kantoor goed is, heeft dit een positief effect op de productiviteit en de tevredenheid van werknemers. Om dit te bereiken zijn er diverse akoestische (bureau) schermen en wand- en plafondoplossingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts