maandag 16 juli 2018

Prefab tuinkantoor

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom tuinkamer zien!


Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Deze extra grote blokhutten kunt u niet alleen als kantoor gebruiken, maar ook gebruiken als studio, mantelzorgwoning of werkplaats. Deze prefab tuinhuizen zijn reeds op maat gezaagd en ingekeept.

Bestel altijd meerdere ventilatieroosters mee, dit zorgt voor frisse lucht in uw tuinkantoor. Plaats één onderin en de andere aan de overzijde bovenin. Dat geldt ook voor andere blokhutten en tuinhuisjes Houten prefab tuinkantoren zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten.


Bulko helpt je graag en geeft advies op maat. De prefab elementen worden gefabriceerd in de werkplaats om per deel vervoerd te worden naar de locatie. Het voordeel hiervan is dat de doorlooptijd veel korter is dan wanneer alles op locatie moet worden geproduceerd.


Tuinkantoor prefab bouwen. Prefab houdt in dat het tuinkantoor op maat zoveel mogelijk wordt voorbereid in de fabriek.

Hierdoor wordt het tuinkantoor een bouwpakket, dat eenvoudig en snel geplaatst kan worden. We denken hierbij niet alleen aan thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie. Op deze manier creëert u met Jaro Houtbouw een goed geïsoleerd tuinkantoor , voor een optimaal werkklimaat. Denk verder aan de afmetingen van uw tuinkantoor en maak de indeling zoals u het voor ogen heeft.


Maak het tuinkantoor passend en volledig naar wens! Wij hebben diverse blokhutten die u als tuinkantoor kunt gebruiken. Deze ruime houten kantoren hebben veel glas en dikke wanden. Alle tuinhuizen zijn van glad geschaafd Scandinavisch vurenhout.


De blokhutprofielen zijn reeds op maat gezaagd en ingekeept. Wij bezorgen uw houten tuinkantoor onder gunstige BeCommerce garanties bij u in België. Kies je voor maatwerk dan kan je een tuinkantoor net zo comfortabel maken als een echt huis. Met een tuinkantoor kan je van thuis uit werken in een uniek kader. Door te werken in een apart bijgebouw hou je werk en privé toch nog gescheiden.


Elk tuinkantoor op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U bepaalt zelf de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de dakbedekking, de vorm van het dak, wel of niet geïsoleerd. Ga snel op zoek naar uw ideale tuinkantoor en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw tuinkantoor te bespreken.


Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan! We geven wel graag enkele indicatie’s en maken uiteraard graag een voorstel op maat voor u!

Een prefab tuinkantoor van Solilux staat met dag op locatie. Solilux maakt namelijk niet alleen uw tuinkantoor prefab in fabriek, maar gaat zelfs nog een stapje verder dan uitsluitend een prefab tuinkantoor bouwen. Een tuinkantoor prefab is namelijk niet de meest doeltreffende en meest efficiënte oplossing.


Het tuinkantoor bouwpakket kan hierdoor in korte tijd in uw tuin geplaatst worden. Het prefab tuinkantoor zal uiteraard op een fundatie geplaatst dienen te worden. De fundatie is afhankelijk van de ondergrond waarop gebouwd zal worden. Houten tuinkantoor bouwen.


Goed Verblijven geeft u het benodigde advies voor de fundatie van het tuinkantoor. Wij bieden diverse tuinkantoren in de vorm van een tuinhuis of blokhut in allerlei soorten en maten. Flexwerken is tegenwoordig populairder dan ooit en een eigen tuinkantoor is hiervoor ideaal.


Modern tuinkantoor op maat. Onze moderne tuinkantoren in eikenhout bieden eindeloze mogelijkheden, of u nu kiest voor een houten aanbouw die aansluit aan uw woning of voor een bijgebouw dat u ernaast plaatst. Onze maatwerkoplossingen beantwoorden aan al uw wensen en eisen qua afmetingen, indeling, stijl en functionaliteit. Het nieuwe werken vereist een werkruimte bij u thuis. Een houten tuinkantoor is een ideale oplossing om, tegen een relatief lage investering, een rustige werkruimte te creëren.


Hieronder staan tal van foto’s die de mogelijkheden weergeven. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Als de makers van de hedendaagse modulaire studio’s, geloven we dat elke Ecospace voor iedereen en elk gebruik aan te passen is, zoals bijvoorbeeld als tuinkantoor , tuinkamer, recreatiewoning, mantelzorgwoning of muziekstudio.


STiDO is gespecialiseerd in het modulair bouwen ( prefab ) van mobiele kangoeroewoningen of bijgebouwen en in modulaire woningbouw. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts