vrijdag 13 juli 2018

Natuurlijke speeltoestellen hout

Natuurlijke speeltoestellen hout

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Zoek je Houten Speeltoestellen? Bekijk het grootste assortiment met alle soorten online. Bestel Speeltoestel bij fonQ. Koop nú Hout in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Welkom op de website van Houthandel van de Wal, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zowel speeltoestellen voor particulieren als speeltoestellen voor openbare gelegenheden. Vind hier de Natuurlijke speeltoestellen.


De natuurlijke speeltoestellen van Lappset zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Dit zie je terug in de uitstraling van de meer natuurlijke speeltoestellen die gebruikt worden, maar ook wordt er meer de nadruk gelegd op de speelaspecten welke je de natuur meer laten beleven. Het hout waarmee Sik Holz houten speeltoestellen maakt is afkomstig uit goede en duurzaam beheerde bossen. Het duurzame hout is uitermate geschikt voor bijzondere speeltoestellen in de openbare ruimte in Nederland. BOAS is trots om vanaf heden het programma speeltoestellen van Kindt Spielgeräte exclusief op de Nederlandse markt te brengen.


Natuurlijke speeltoestellen hout

Duurzame, natuurlijke speeltoestellen. De vraag naar natuurlijke speeltoestellen wordt steeds groter en dat is niet zonder reden. De natuurlijke materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en de speeltoestellen passen met hun organische uiterlijk in bijna iedere omgeving. Alle natuurlijke speeltoestellen zijn gecertificeerd.


Daarnaast kunnen de kleuren van onze metalen en RVS speeltoestellen worden aangepast, zodat er een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd zonder dat de toestellen veel onderhoud behoeven. Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben wij veel speeltoestellen voor een natuurlijke speeltuin. In een natuurlijke speeltuin staan natuurlijke speeltoestellen , die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals hout.


Plezier voor de kinderen en bewustzijn van de natuur staan hierbij voorop. Onze speeltoestellen zijn allemaal gecertificeerd. De Speeltoestellen Specialist van Nederland! Onze natuurlijke speeltoestellen Flora zijn gebaseerd op organische vormen uit de natuur. De daken zijn een referentie naar boombladeren.


De klimgrepen verwijzen naar boomtakken die doen denken aan de willekeur van een bos. Nerven zijn zichtbaar waardoor het natuurlijke karakter van het hout wordt behouden. Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen!


Natuurlijke speeltoestellen hout

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Palen in robinia hout zijn zeer geschikt voor deze speeltoestellen door hun natuurlijke kromming, een zeer gering spintgedeelte en een grote duurzaamheid. Kies uit 1producten vanaf € 190. We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, gerichte advertenties te maken, internetgedrag te meten, en delen via social media mogelijk te maken. Spelen in- en met de natuur!


Na het kappen van het hout uit duurzame bossen begint voor ons een duurzaam proces. Op de aangeleverde stammen is de bast nog aanwezig, die voor verwerking nog op natuurlijke wijze moet drogen. Productlijnen van onze speeltoestellen.


Natuurlijke speeltoestellen hout

Goede Speelprojecten is leverancier van speeltoestellen met een breed productassortiment, zowel natuurlijke speeltoestellen in het duurzame robinia pseudo acacia hout van Europese afkomst, alsook hightech speeltoestellen van roestvrij staal en verzinkt staal. Deze natuurlijke speeltuin is een van Hamer en Hark's mooiste juweeltjes. Robinia speeltoestellen gaan lang mee. De speeltuin sluit aan bij de (huis)stijl van het kinderdagverblijf. Speeltoestellen van KOMPAN staan wereldwijd op speelplekken in de openbare ruimte, campings, scholen en kinderdagverblijven.


De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts