woensdag 11 juli 2018

Ontwerp achtertuin

Ontwerp achtertuin

Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk. Maak allereerst een wensenlijst. Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin? Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren.


We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. Van alle (gratis) programma’s voor online tuin ontwerpen is SketchUp het meest uitgebreid. Het programma is niet heel eenvoudig, maar je kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken. Daarnaast kun je met SketchUp je ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen.


Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Ontwerp achtertuin Bij dit ontwerp was het beschikbare, vaste elementen in de tuin en de omgeving van aangrenzende tuinen belangrijk. Belangrijk is dat vanuit de woning het zicht op de tuin werd bepaald door de muur van de garage. Naast de overkapping staan een waterelement van natuursteen randen en Norstone steenstrips. Om de garagemuur te verfraaien zijn er Kokohusk schermen geplaatst en kleine buxus bollen geplant.


Ontwerp achtertuin

Het ontwerpen van een achtertuin vraagt om een goede voorbereiding. Hanteer daarom de onderstaande volgorde om goed voorbereid aan de slag te gaan. Stap – Met een achtertuin ontwerp bepaalt u het toekomstig tuinonderhoud.


Bij het ontwerpen van uw achtertuin denkt u waarschijnlijk niet als eerste na over het toekomstig tuinonderhoud. Genieten in de achtertuin , veel mensen willen graag een veranda. Kies je eigen stijl De meeste mensen willen graag een achtertuin die volledig op hun wensen is ingesteld.


Qua stijl kan je alle kanten op! Zoek in tuinbladen en op internet en kijk welke stijl je het meest aanspreekt. Je vindt hier op TuinTuin bijvoorbeeld veel voorbeelden. Waarom uw achtertuin laten ontwerpen ? U kunt uw achtertuin zelf een make-over geven, maar u kunt ook een tuinontwerper van de Schetsservice inhuren om een nieuw achtertuin ontwerp te maken. Laat u het nieuwe ontwerp van uw achtertuin maken door een expert, dan weet u zeker dat dit ontwerp helemaal bij u past.


Wij hebben bij een gewoon hoveniersbedrijf een ontwerp laten maken. Kostte 5euro (voor een tuin van 4m2). Als we de planten bij het bedrijf kochten was het ontwerp 2euro en bij gehele aanleg was het gratis. Het is een ontwerp geworden waar ik nooit op was gekomen (terwijl het wel duidelijk was waar wat kwam terrassen-gras-tuin-etc). Wat is het doel van jouw tuin en wanneer voldoet hij aan al je wensen?


Ontwerp achtertuin

Deze twee vragen zijn de belangrijkste vragen waar het ontwerp van iedere achtertuin mee begint. Zet dit voor jezelf op papier en schets aan de hand van je antwoorden een plattegrond op schaal van 1:100. Hierbij staat iedere centimeter op papier voor een meter aan tuin.


Ontwerp en aanleg voor- en achtertuin Harinxmaland Jacobshof Sneek. De achtertuin is de plek om uw droomtuin te realiseren. Achtertuin , hier gaat u vele uurtjes doorbrengen.


Ontwerp achtertuin

In iedere gewenste stijl en binnen ieder gewenst budget. En om de achtertuin goed aan te kunnen leggen is een tuinontwerp, op maat gemaakt, noodzakelijk. Uitgangspositie was het maken van een bijzondere en persoonlijke buitenruimte. Kleine avontuurlijke achtertuin in Heiloo.


IngrediĆ«nten: Hout, wilgentenen, lemen schutting, flagstones, eikenhouten vlonder, zitkuil, houthok, kastanje houten pergola, gras, bloemen en siergrassen, knotwilgen. Voorbeeld van een ontwerp van een eenvoudige achtertuin met blokhut. Wilt u uw tuin graag met diepte en perspectief in 3D ontwerpen ? Dan kunt u upgraden naar een Plus-account voor het kleine eenmalige bedrag van € 98.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts