maandag 30 juli 2018

Houtwormbestrijdingsmiddel

Houtwormbestrijdingsmiddel kopen plus toebehoren. De anti houtworm middelen die je bij ons kunt kopen werken beter dan bijvoorbeeld petroleum (bereikt alleen de bovenlaag van het aangetaste hout) of in de oven leggen (kan brandgevaarlijk zijn). Hebt u last van houtworm en gaat u de houtworm bestrijden?


Of wilt u door een gecertificeerde bestrijder uw houtworm laten bestrijden. De houtworm is de larve van de houtkever.

Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor houtworm bestrijding en boktor bestrijding. U kunt gemakkelijk zelf het hout behandelen tegen houtwormen met het houtwormbestrijdingsmiddel Perfacs.


Dit middel is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Wilt u oude meubeltjes behandelen dan kunt u kiezen voor de Perfacs kant en. Perfacs houtwormmiddel 5ml is een kant en klaar middel dat houtworm en andere hout aantastende insecten verdelgt.

Het middel heeft een nawerking van jaar, dus als je het hout hebt behandeld met dit houtwormbestrijdingsmiddel komt er jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. De goedkoopste van Nederland! Er zijn tal van middelen op de markt die houtworm bestrijden.


Licht je houtwormprobleem in de winkel toe en laat je adviseren over het juiste houtwormbestrijdingsmiddel. Op deze manier is de kans het grootst dat je met het juiste middel thuis komt. Hieronder lichten we een aantal houtwormbestrijdingsmiddelen toe. Haveka Bouwprodukten is een leverancier van bouwprodukten welke direct van de fabriek worden betrokken.


Door rechtstreeks bij fabrieken te kopen en weinig overhead. Anti-Insect is een kant-en-klaar bestrijdingsmiddel tegen houtworm en boktor. Vooral voor de oudere huizen zijn houtwormen echt iets waar je snel naar moet kijken. Onderneem je namelijk geen actie dan kan het zomaar zijn dat het hout in huis dusdanig wordt aangetast dat je dit allemaal zal moeten vervangen. Vervolgens kun je het product op het hout sprayen en eventueel uitsmeren met een kwastje.


Het hout moet uur drogen na de behandeling en je hebt ongeveer 2ml per m² nodig van het houtwormbestrijdingsmiddel. De HG X tegen houtworm 500ml verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Daarnaast voorkomt het tevens. Ons houtwormbestrijdingsmiddel voorkomt gedurende lange tijd heraantasting.


Met dit houtwormbestrijdingsmiddel koop je de beste oplossing voor je houtworm of boktor probleem.

Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Schaf dan direct liter houtwormbestrijdingsmiddel van Perfacs aan bij Bol.


Het vervangen van besmet hout is het meest effectief, maar is natuurlijk lang niet altijd een optie. Vervangen werkt het beste in het geval van los meubilair of goed bereikbaar en verwijderbaar houtwerk. Hubo heeft een zeer uitgebreid assortiment met zowel voor de ervaren klusser als de beginnende doe-het-zelver wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts