maandag 23 juli 2018

Tuininrichting kleine tuin voorbeelden

Bekijk ons uitgebreide assortiment tuininrichting. Vandaag bestel morgen in huis! Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste tuininrichting. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Betaalbare tuininrichting.

Vind items binnen jouw budget. Korting op tuininrichting. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Tuininrichting voor 22u bestel morgen in huis. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Van tuinhout tot sierbestrating! De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. In dit artikel laten we zien welke opties er allemaal zijn wanneer je tuin niet zo heel groot is.


Het zal je verrassen hoeveel opties er zijn en wat er allemaal mogelijk is.

Aan de hand van tips weten we zeker dat ook jij deze zomer kunt genieten van jouw kleine tuin ! Dit is voor veel mensen het moment waarop ze over hun tuin gaan nadenken en deze willen herinrichten. Heb je een kleine tuin , dan voelt het al gauw alsof je qua mogelijkheden zeer beperkt bent. Toch kun je ook kleine tuinen fantastisch inrichten!


Wij geven je een aantal tuininspiratie voorbeelden en tips. Een lijstje met hoe je je tuin denkt te gaan gebruiken en hoeveel tijd je hebt voor onderhoud. Een tweede lijstje met daarop wat voorbeelden van wat je wel en niet mooi vind aan andere tuinen.


Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Let op de beplanting, bestrating en decoraties.


Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin. Wie weinig plaats heeft, moet slim zijn. Met een goed doordacht tuinontwerp lijkt zelfs de kleinste stadstuin een groen paradijsje. Een kleine tuin aanleggen is voor je tuinaannemer geen probleem. Hij weet perfect hoe je een tuin optisch groter doet lijken en welke planten je tuintje niet zullen overwoekeren.


Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee.


Probeer een kleine tuin groter te laten lijken door even te kijken welke elementen er sowieso beschikbaar zijn.

Plaats de beplanting en de elementen zo dat bomen of struiken van de buur als het ware ook in uw tuin staan. Zo lijkt uw tuin alvast groter. Het is ook mogelijk om een moodboard aan te maken. Zo kan je jouw favoriete tuininrichting bewaren en delen met bijvoorbeeld professionals of andere tuinliefhebbers.


Hieronder deel ik tuinontwerp voorbeelden met je, die ik afgelopen jaren als eigenaar van hoveniersbedrijf Mecklenfeld Tuinen hebt gebruikt om aan mijn klanten te laten zien hoe hun tuin ontworpen zal worden. Voor iedere kleine en grote tuin maak ik dan een tuinontwerp tekening, zodat je een beter beeld krijgt van hoe je tuin eruit komt te zien. Vele mensen hebben niet de tijd om zich veel in de tuin bezig te houden, maar willen er wel iets mooi, onderhoudsvriendelijk en toch praktisch van maken. Om af te ronden geven we nog enkele voorbeelden van mooie kleine tuinen.


Inspiratie voor de aanleg van kleine tuinen. Zo kan je zeker nog wat inspiratie en ideeën opdoen voor het ontwerp, de aanleg en de inrichting van je eigen tuin. Op onderstaande foto zie je een kleine tuin zonder gras. Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien.


Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts