vrijdag 20 april 2018

Voetbalveld aanleggen

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De kostprijs van een voetbalveld wordt bepaald door vele variabelen. De samenstelling van de bodem, ligging, het gewenste drainagesy-steem, de geleverde arbei het type grasmat, het weer, vergunningen, meubilair, enz. Het geven van een algemeen antwoord op de vraag ‘wat kost een voetbalveld ? Aanleg voetbalvelden en tennisbanen.


Voetbal, tennis of hockey: elke sport heeft een specifieke ondergrond.

BTL heeft jarenlange ervaring in onder andere het aanleggen van voetbalvelden (natuurgras en kunstgras) en tennisbanen (kunstgras, gravel en roodkunstgras). Wij delen graag onze kennis en expertise met u. RSC Anderlecht kon rekenen op onze expertise voor de creatie van een nieuw voetbalveld met kunstgras en kurkenvulling. En daar blijft het niet bij!


Ook FC Standaard de Liège, Sportoase De Kareel-Mollem en U. Sport pronken sinds kort met een kwaliteitsvol voetbalveld gemaakt uit kunstgras. KSP is gespecialiseerd in het aanleggen , inrichten, onderhouden en herstellen van een kunstgras voetbalveld. Klik hier voor meer informatie.

De redenen om voor een kunstgras voetbalveld te kiezen. Het laten aanleggen van een kunstgras voetbalveld is om meerdere redenen een goede investering. Voor duurzame beregening van voetbalvelden levert Aquaco systemen waarmee de beregeningsinstallatie op afstand wordt aangestuurd. Zo wordt er efficiënt en op maat beregend en op leidingwater bespaard. Voor de meest gunstigste kunstgras voetbalveld aanleggen kosten bent u hier goed.


Als sterren specialist leverancier van uitstekend kunstgazon van Nederlands fabrikaat bieden wij een aantal soorten kunstgras voor voetbalvelden en alle overige sportvelden, ook voor bij particulieren thuis in de tuin, zeer voordelig te koop aan. Om voetbalvelden in goede conditie te houden, worden complete volautomatische beregeningsinstallaties met pop up sproeiers geplaatst. In een ontwerpfase worden alle mogelijkheden toegelicht.


De sportparkbeheerders kunnen vanuit één computer de installaties aansturen en eventuele storingen uitlezen. Jupille - Business Centre. Specialist in de aanleg van uw voetbalveld. Een veld dat goed bespeelbaar is - zonder putten of dorre plekken.


Dat is de droom van iedere voetballer. Want wij zien niets over het hoofd. De juiste ondergron een goede drainage,. Natuurlijk-, kunst- en hybridegras.


Derriks stippelt alles tot in de puntjes uit. InleIDIng De KNVB heeft meer dan miljoen leden, die lid zijn van één van de ruim 3.

KNVB aangesloten voetbal-verenigingen. Tezamen spelen zij elk weekend ruim 32. Heeft u een klein en eenvoudig veldje in gedachten? Bij grotere of andere afmetingen raden wij aan om uw kunstgrasveld door onze professionele legservice aan te laten leggen. Een goed aangelegde drainagebuis helpt u om van deze problemen af te komen.


Het aanleggen van een drainage is zeer makkelijk en kunt u zelf doen! Een voetbalveldje in u tuin is een uitstekende oplossing als uw kinderen voetballen of intensief gebruik maken van de tuin. Onderhoudskosten van natuurgras € 7. Het voetbalveld moet jarenlang intensief bespeeld worden en om dat te kunnen garanderen moet u over heel wat kennis en ervaring beschikken.


Ons professionele legteam komt daarom graag bij u langs om het kunstgras voetbalveld vakkundig te instaleren. Zij weten precies welke ondergrond u nodig heeft en waar mogelijke gebuiksrisico’s liggen. Een filmpje waarin je ziet hoe kunstgras aangelegd wordt en wat het eindresultaat hiervan is. Het filmpje is gemaakt door Mook Kunstgras.


Hier zijn wij ook leverancier van. Wilt u het kunstgras zelf aanleggen of wilt u dit liever overlaten aan een professional? U kunt ervoor kiezen om zelf uw kunstgras aan te leggen, maar u kunt dit ook laten doen door ons.


Kiest u voor dit laatste, dan betaalt u uiteraard meer vanwege de arbeidskosten en plaatsingskosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts