woensdag 11 april 2018

Api koppeling

Integrate with the BNC API to develop your intranet app or website. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. SOAP is een koppeling , waarin je strak vastlegt hoe je koppeling eruit ziet.


Api koppeling

Dat geeft structuur en controle. Nadeel hiervan is dat de koppeling zwaarder is dan REST koppeling. Je stelt een soort contract op over hoe de koppeling gebruikt moet worden.


Als je een SOAP koppeling wilt uitlezen dan kan dat technisch gezien best een. Een API definieert de toegang tot de functionaliteit die erachter schuil gaat. De buitenwereld kent geen details van de functionaliteit of implementatie, maar kan dankzij de API die functionaliteit wel gebruiken. Een voordeel hiervan is dat met een API meerdere implementaties benaderbaar kunnen zijn, zolang deze maar voldoen aan de API. Of juist een API laten maken?


Api koppeling

Benieuwd hoe jouw bedrijf kan profiteren van onze kennis op het gebied van API - koppelingen ? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend voorstel. Wat is een API koppeling en hoe werkt het? Een API : een veelgehoord woor maar geheel onbegrijpelijk voor de niet-techneuten. API koppelingen zijn ontzettend belangrijk in bedrijven, want, simpel gezegd: zonder API ’s geen digitale informatiestroom!


Wij leggen je graag uit wat een API koppeling nou precies is. Naast de “standaard” API - koppelingen wordt er tegenwoordig ook steeds vaker gekoppeld tussen offline en online. Een term die je vaak voorbij hoort komen is “Internet of Things”.


Api koppeling

De LAPI, ofwel de Laméco API , is een API waar data naar toegestuurd kan worden en waarmee eigen systemen gebouwd kunnen worden. Hier vind je de meest gelezen artikelen binnen de categorie API en koppelingen 1. SnelStart instellen om klanten online te laten betalen. Koppelen via de Web API 2. API ’s zijn wellicht het meest belangrijke onderdeel van je applicatielandschap. PostNL API implementeren in je webwinkel.


Het aardige van een API is dat deze niet voor een gebruiker van een softwarepakket of bezoeker van een website zichtbaar is. De API werkt op de achtergrond en doet daar geruisloos zijn werk door met andere softwareprogrammatuur of het besturingssysteem te communiceren over hetgeen jij op dat moment in de software aan het doen bent. API of api kan verwijzen naar: API. Een API zorgt er simpelweg voor dat een systeem zijn data aan een ander systeem beschikbaar stelt.


Api koppeling

Het kan zijn dat systeem X een API heeft en systeem Y de data beschikbare data ophaalt. Wanneer beide systemen een API hebben kunnen zij onderling met elkaar communiceren. Tegenwoordig zijn API ’s core-business van de commerciele afdelingen. De business bepaalt welke API ’s ontwikkeld worden, voor welk doel, voor welke doelgroepen en wat het API verdienmodel is.


Qlic weet dit te realiseren. Zonder API ’s moeten gegevens uit allerlei systemen namelijk handmatig overgezet worden naar elkaar. Als bedrijf ben je vaak afhankelijk van de API (application programming interface) van derden. Of het nu gaat om payment services of procurement software, het is belangrijk dat je een interactieve koppeling met het hoofdplatform hebt. Omdat deze maand het thema van R2H webshops is, heb ik besloten een mooi voorbeeld te geven hoe een API-koppeling kan worden gebruikt in samenwerking met een webshop.


Hierbij zijn we uitgegaan van de webshop Virtuemart. Dit is een van de grotere webshops binnen Joomla. De KVK API biedt een directe koppeling met data uit het Handelsregister.


Voorkom zoeken, controleren en overtypen van gegevens van jouw klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts