donderdag 5 april 2018

Geluid steenmarter in huis

Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Het geluid van steenmarters wordt wel eens omschreven als een herrie alsof er een inbreker in huis is.


Overlast van een steenmarter in huis. Naast het lawaai en gerommel wat u van de steenmarter hoort, hebt u ook last van de uitwerpselen van steenmarters in huis. De steenmarter heeft namelijk plek als latrine, waar hij zijn behoefte doet.


De mest en de urine van de steenmarter geven een behoorlijke stankoverlast. Zo kan de steenmarter voor schade zorgen aan uw huis of een hoop troep maken. Ook kan het soms lijken alsof u een inbreker in huis hebt door al het gerommel en geluid dat veroorzaakt wordt door de steenmarter. Die extra stress kunt u niet gebruiken en u bent daarom op zoek naar een oplossing om de steenmarter weg te jagen.


Ze schuwen veel minder geluiden , geuren en door de mens gemaakte obstakels. Dit zijn redenen waarom de steenmarter zich steeds algemener ophoud tussen spouwmuren, zolders, daken, schuurtjes en tussen plafonds van gebouwen of huizen in de bebouwde kom. Mocht u een steenmarter in huis hebben dan is de kans groot dat de geluiden pas na zonsondergang te horen zijn. Deze geluiden zijn zo luid en onverdraaglijk dat menig mens denkt dat er een inbreker in huis is. Niet te vergelijken met het geluid wat een rat of muis produceert.


Stappenplan maken om steenmarter uit huis te. Beter is het om te voorkomen dat er marters in uw huis komen en, als ze er toch zijn, ze op een diervriendelijke manier te vangen of verjagen. Hij neemt graag zijn intrek in spouwmuren, op zolders, tussen het dak, in schuren en in stallen.


Vaak zijn dit soort maatregelen voldoende om de steenmarter buiten je huis te houden. We hebben hieronder een aantal manieren op een rijtje gezet. Je kan een steenmarter ook verjagen met ultrasoon geluid , maar daar zijn de meningen wel wat over verdeeld.


De beesten wennen na verloop van tijd namelijk aan dit geluid. Steenmarters zijn gevoelig voor hoge geluiden. Daarom is een apparaat met een bewegingssensor beter. Het geluid gaat dan pas aan als de marter erbij in de buurt is waardoor hij zal schrikken.


Ook steenmarter uitwerpselen en urinesporen en resten van karkassen wijzen op de ongenode gast. Wanneer de marter over een langere periode niet wordt opgemerkt, kan de geur van steenmarter uitwerpselen zich uiteindelijk door het hele huis verspreiden. Info over steenmarter in huis geluid.


Resultaten van zoekmachines! Maar nu lees ik dat je ook harde geluiden kunt hebben door een steenmarter. Al een een tijd geleden hoorde ik een geluid in een tussenuur tussen huis en aangebouwde garage boven, soort krabben,. In de meeste gevallen mogen ze niet worden gevangen of gedoo.


In de jaren zeventig waren ze praktisch verdwenen uit Noord-Nederlan maar de laatste jaren neemt hun aantal weer toe en komen ze weer op meer plekken voor. Je krijgt er niet gauw een te zien, want steenmarters zijn uitgesproken nachtdieren. De laatste jaar is gebleken dat onze aluminium vogelwering zeer goed werkt tegen het bestrijden van steenmarters en ander ongedierte. Met trots kunnen we melden dat we in deze jaar nog geen enkele klacht hebben gehad. In alle gevallen is de steenmarter niet meer in huis gekomen.


Een steenmarter in je huis is vervelend. Dat geeft overlast, stank en ander ongedierte. Exemplaren die doordringen op (kruip)zolders en dakruimtes kunnen daar aanzienlijke schade veroorzaken: dakisolatie wordt verniel de isolatie van waterleidingen wordt stukgebeten maar ook in computer- en telefoonkabels worden regelmatig de tanden gezet.


Soms graaft hij ook een hol in de grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts