vrijdag 27 april 2018

Blokhut jannie

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Profiteer nu van blokhut jannie Sale.


Het is mogelijk om de blokhut tegen een meerprijs te laten impregneren. De blokhut krijgt dan een voorbehandeling tegen vocht en schimmel.

Door het impregneren is de blokhut niet onderhoudsvrij. De geimpregneerde blokhut dient alsnog binnen een half jaar behandeld te worden met een beits op lijnolie basis. Ontdek onze Tuinhuizen van Van Kooten Tuin en Buitenleven! Door de grote berging en de grote overkapping kunt u veel in deze blokhut opbergen.


Dit tuinhuis heeft een praktische bergruimte en een leefgedeelte onder de luifel! Geniet zo optimaal van het buitenleven! Bij deze schitterende hoekblokhut, kan de luifel zowel links als rechts van de blokhut gemonteerd worden. Deze prachtige blokhut Jannie nu blank voor maar € 2.

De luifel bied u een uitstekende mogelijkheid om heel de zomer door in de tuin te zitten! Dubbele deur tbv blokhut Jannie , inclusief beslag NR887. LET OP: Prijs is gebaseerd op afhalen in Numansdorp. Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden.


Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. U kunt ze plaatsen door een plug in de het beton te gieten of te boren. Soms is dit wenselijk, soms is het niet noodzakelijk, omdat een blokhut al een flink gewicht van zichzelf kent. Een enthousiast team zorgt ervoor dat u een gezellig feest of ontspannen uitje hebt. Ons motto is ‘thuis in gezelligheid’ en door onze mooie landelijke locatie en moderne, maar huiselijk sfeer laten wij iedereen bij ons thuis voelen!


Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. De grootste collectie blokhutten hier! Een feestje met een feestavon eten of een activiteit – het is allemaal mogelijk en combineren kan ook. Blokhutten tegen de laagste prijzen.


Voor een compleet verzorgde dag of alleen een dagdeel. Afgelopen zaterdag ons bedrijfsuitje gehouden. De avond begonnen met een heerlijke tomatensoep met stokbroo daarna echte “Western” spellen gespeeld ( super leuk om te doen!! ) en de avond afgesloten met een super geregelde BBQ!


Wij beseffen ons goed dat deze dag voor jullie heel speciaal is.

Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Jarenlange ervaring in blokhutten bouwenPerdoq heeft jaren ervaring met het bouwen van blokhutten. Door deze ervaring bent u verzekerd van goed advies bij aanschaf en vakwerk bij eventuele plaatsing.


U kunt Perdoq inzetten voor de levering van een standaard bouwpakket of eigen ontwerp en plaatsing van een prachtige blokhut op maat. Laagste Prijsgarantie van Nederland. Voor informatie over de beschikbaarheid en huurtarieven kunt u contact opnemen met onze blokhutbeheerders, Jannie en Andre van Deurzen.


Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. De Tuindeco blokhut Niklas is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een mm wanddikte. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en ramen welke geopend. De roedes voor de ramen en deuren worden los hierbij geleverd.


Van hobbykamer tot loungehoek met aangepaste tuinmeubelen: een blokhut biedt veel mogelijkheden, maar bovenal plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts