maandag 23 april 2018

De boer tuinhuizen

In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom om diverse tuinhuizen te bezichtigen. Wij maken alles op maat en geheel naar uw wens.


De boer tuinhuizen

Onder onderstaande onderwerpen kunt u onze verschillende modellen en de bijbehorende informatie vinden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Een mooi en toch praktisch tuinhuis inclusief een heerlijke veranda, om nog meer van het buitenleven te kunnen genieten! Modern, klassiek, landelijk of rustiek, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door onze zeer ruime materiaalkeuze. Boer Staphorst is dealer van de bekende merken Hillhout en Woodvision.


Innoverende producten en voorzien van de laatste trends. Onze passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in ons bedrijf voelbaar. Tuinhuizen zijn in vele modellen verkrijgbaar.


Houtbouw en systeembouw de Boer uit Emmen. Een begrip uit het noorden. Producent van op maat gemaakte tuinhuizen , garages, houten schuren, paardenstallen, paardenboxen, tuinhuis , carports.


Ook leveren wij veel producten als bouwpakket en ook het maken in lariks is onze specialiteit. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. De kamers zijn helemaal in vtwonen stijl ingericht. Het is namelijk zeer praktisch om extra ruimte te creeren, maar kan daarnaast ook erg mooi zijn om te zien. Zeker als het tot in detail op maat is gemaakt door een team van ervaren vakmensen, zoals bij Jan de Boer tuinhuizen uit Wijchen.


Daar wordt uw tuinhuis met uiterste zorg en aandacht ontworpen en gebouw helemaal volgens uw eigen wensen. De normen en waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan, zult u in elk van onze medewerkers herkennen: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid boven alles! Ik ken Jan de Boer tuinhuizen van de VTWonen beurs. Sommige bouwwerken mag je geen tuinhuis noemen.


Dat geldt zeker voor de tuinhuizen van Jan de Boer. De opbouw en uitstraling zijn van dien aard dat ze eigenlijk een. Dit kleine tuinhuisje is geplaatst in Heerhugowaard. Verder is gebruik gemaakt van een schuifdeur van 100cm breed. Modern tuinhuis met plat dak en voorzien van schuifdeur.


Lang, 1bree 2hoog (buitenmaten). Geïmpregneer zadeldak met shingles. Authentieke overnachting en bed and breakfast in een oude stolpboerderij van alle comfort voorzien in Wormerveer vlakbij Amsterdam. Wij verzorgen voor u een prettige.


Bezoek onze showroom, ook voor mooie accessoires. De fietsenstalling heeft een afmeting van 3. De achterzijde bestaat uit enkelzijdig rabat en de zijkanten zijn voorzien van geïmpregneerde smalle latten. Ook dit is volledig zelf samen te stellen. De prefab-Design-Line tuinhuizen en worden altijd op maat gemaakt.


Lugarde tuinhuizen Een tuinhuis met een product van Lugarde beleeft u vele ontspannende momenten samen met uw familie en vrienden of even fijn alleen genieten van de rust in uw eigen omgeving. Al in de ontwerpfase kunt u met Jan de Boer uw wensen bespreken zodat het tuinhuis straks helemaal aansluit bij uw wensen en het verwachte beeld. Alle standaard modellen zijn elke gewenste maat leverbaar, maar ook bieden wij de optie Uw een eigen ontwerp te maken. Laat uw tuinkriebels de vrije loop gaan. Met de nieuwste trends en ideeën voor buiten wordt uw tuin een plek om te genieten.


Voor buitenplezier en comfort, gedurende de hele dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts