vrijdag 20 april 2018

Muizen in plafond

Specialistisch advies nodig? Muizen verjagen ZONDER GIF. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Ruime keuze muizenvangers. Altijd de laagste prijzen online.


Muizen in plafond

Duurzaam bouwen ten aanzien van ongedierte is nog heel ver te zoeken. Ze kunnen behoorlijk irritant zijn, want die kleine beestjes kunnen behoorlijk kabaal maken. Slapeloze nachten en stress als gevolg.


Nachtrust die verstoord wordt door muizen boven het plafond heeft zijn weerspiegeling op jouw functioneren overdag. Iedereen heeft een goede nachtrust nodig. Mogelijk zelfs kortsluiting of brand door muizen in plafond. Als huiseigenaar is muizen in een plafond meemaken een vreselijke keuze, want hoe krijgt u in deze ruimte een anti muizen middel, zonder te moeten breken en slopen? Op deze pagina leggen we u meer uit over muizen in uw huis en hoe u muizen tussen het plafond kunt bestrijden.


Zijn muizen in huis gevaarlijk? Hoort u de muizen lopen op het plafond , of zelfs het gepiep van muizen ? Onze professionele muizenbestrijders kunnen u helpen met het bestrijden van muizen in het plafond. Helaas kunnen wij niet altijd helpen. Wist u dat een muis door een spleetje kan kruipen waar je ook met een pen in kan steken.


Nu begrijpt u wel dat wanneer u in een blok woont het maar zo kan zijn dat de muizen van een paar huizen verderop bij u in huis komen. De ongediertebestrijders stoppen de gaten dan ook altijd dicht met deze kit anti-muizenkit-mouseshield. Doordat muizen door gaatjes zo groot als een potlood kunnen kruipen, kunnen ze overal komen. Ze hebben geen moeite om via de spouwmuur naar een andere verdieping te klimmen. Daarom worden muizen ook vaak gehoord tussen muren, op plafonds en op zolder.


In ons gyproc vals plafond dat we een half jaar geleden plaatsten horen we sinds vorige nacht een muis trippelen, heel irritant. Vermoedelijk komt de muis via het plat dak binnen, alhoewel ik geen kieren vind. Want nu zit er toch echt iets in de muren en het plafond. De afgelopen dagen horen we het echt duidelijk lopen en het maakt veel te veel geluid voor een stel muizen. Er zou zelfs sprake kunnen zijn van een open verbinding tussen spouw en plafond.


Vaak komen muizen hier terecht via de regenpijp… in de dakgoot… onder een dakpan door. Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer muggen, vliegen, muizen , zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen…. Geluiden van muizen in huis kunnen ook door bosmuizen veroorzaakt worden. Dit begint meestal tegen het einde van de avond.


Hoe langer de muizen in huis zitten, hoe viezer het wordt. Via hun speeksel kunnen muizen allerlei ziektes verspreiden zoals salmonella, het hantavirus of de ziekte van Weil. In sommige situaties kunnen we ook spreken van emotionele schade. Een muis is van nature een onhygiënisch diertje dat mogelijk schadelijk is voor onze gezondheid.


Ook verspreiden muizen gedurende de dag urine en legt gemiddeld tachtig keutels per dag. Ziekteoverdracht van muis op mens vindt plaats door uitwerpselen van de muis aan te raken, aangetast voedsel te eten of door direct contact met een besmette muis. Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak.


Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed. Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. Urine van muizen heeft een sterke, indringende geur die snel in meubels, tapijten of vloeren trekt. Eerst dachten we aan muizen maar daar klinkt het te zwaar voor. Maar voor mensen is het minder voorspoedig: muizen kunnen ziektes overbrengen.


Bij lawaai achter wanden of boven plafonds kunnen we naast spitsmuizen, ook te maken hebben met huismuizen of ratten. We hebben geen bovenburen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts