maandag 23 april 2018

Brandslanghaspel 30 meter

Brandslanghaspel 30 meter

Bekijk het aanbod brandslanghaspels. Zo mag een brandslanghaspel niet in een vluchttrappenhuis geplaatst worden. Met de eenvoudige bediening en oneindige waterstroom als blusmiddel is de brandslanghaspel een goede brandblusser.


Ajax brandslanghaspels worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Aanbieding- brandslanghaspel-30-meter. Vanwege de handige montageplaat is de brandslanghaspel eenvoudig te monteren. Flame brandslanghaspel meter staat voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarhei dit zijn kernzaken die de basis vormen van de vaste brandslanghaspels die de Brandblussershop levert. In een noodsituatie mag niets fout gaan en moet er dus snel en met 1 zekerheid gerekend kunnen worden op bluswater.


De meegeleverde montage sets zorgen voor snelle en eenvoudige montage. Bovendien kunnen de Ajax meter brandslanghaspel naar wens in een latere fase van het bouwproces worden afgemonteer waardoor onnodig beschadigen wordt voorkomen. Brandslanghaspel met KIWA en CE keur.


Brandslanghaspel 30 meter

Vaste brandslanghaspels worden geproduceerd conform de norm EN 671-1. De brandslanghaspel is strak en modern vormgegeven en tevens zeer eenvoudig te monteren. Deze brandslanghaspels worden compleet met aansluitset geleverd. De vaste brandslanghaspels worden geproduceerd conform norm EN 671-1.


De Flame brandslanghaspel is een ideaal blusmiddel voor brandklasse A. De brandhaspel is inclusief lichtgewicht vormvaste brandslang met straalpijp. Voorzien met KIWA en NEN-EN 671-keurmerk. Toevoegen om te vergelijken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. RH Brandbeveiliging brandslanghaspel duims met meter slang mm (1″) slang diameter en 6mm haspelbladen.


Brandslanghaspel 30 meter

Vandaag vóór 16:00u bestel morgen in huis! Webshop brandslanghaspels 2 2 meter brandslang. Online goedkope brandslanghaspel kopen, kleur, aluminium, RVS met voordelige prijzen.


Een brandslanghaspel heeft als voordeel de onbeperkte voorraad aan water. In bedrijfsgebouwen zijn vaste brandslanghaspels per verdieping verplicht. Deze meter brandslanghaspel wordt geproduceerd conform de norm EN-671-3.


De haspel is strak en modern vormgegeven en tevens zeer eenvoudig te monteren. De lichtgewicht slang is gemakkelijk uit te rollen en vormvast. De brandslang is aangesloten op de waterleiding, waardoor je over een oneindige hoeveelheid blusmiddel beschikt. Onze brandslanghaspel wordt geproduceerd in Europa en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierbij wordt uitgegaan van het gelijktijdig gebruik van twee brandslanghaspels die zijn aangesloten op dezelfde drinkwatervoorziening.


Duurzaam brandslanghaspel met messing delen voor extreme duurzaamheid! Het volledige brandhaspel voldoet aan EN 671-en KIWA de maximale werkdruk is 12BAR. De slang zelf is uiteraard KIWA gekeurd.


Brandslanghaspel 30 meter

Compleet geleverd inclusief montagematerialen! Ze hebben een slang van maximaal meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts