dinsdag 24 april 2018

Etw opleiding

Volg een MBO- of HBO- opleiding naast je baan. Vind de opleiding die bij je past! Kies de opleiding die bij jou past! Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO!


Start vandaag nog je opleiding bij NTI. De opleiding van IPC betreft een traject dat binnen ongeveer maanden wordt doorlopen. Om goed voorbereid aan het ETW -examen deel te nemen en uw slagingskans te vergroten, kunt u deelnemen aan de ETW-opleiding. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die in de boomverzorging werkzaam is of wil zijn. De minimum leeftijd is 18.


Het niveau van de opleidingen is gelijk aan het niveau van uw werkpraktijk, MBO-niveau of HBO-niveau. Wanneer u een opleiding bij IPC volgt dan weet u zeker dat uw opleiding voldoet aan strenge kwaliteitseisen en dat u een waardevol diploma behaalt. De samenwerkingen van IPC waarborgen eveneens de kwaliteit. Studieboeken, (digitale) leermiddelen, beroepskleding, schoenen en andere studiebenodigdheden noemen wij opleiding gebonden studiekosten. Opleiding gebonden schoolkosten.


Dit zijn zaken die je écht nodig hebt om je opleiding te kunnen volgen. Je kunt kiezen voor nieuwe leermiddelen, maar dat hoeft niet. Is boomverzorging uw passie en wilt u een opleiding volgen tot gecertificeerd allround boomverzorger ? Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar personeel met deze gecertificeerde kennis.


Daarom bieden wij een training aan voor iedereen die in de boomverzorging werkzaam is of wil zijn en die u helemaal klaarstoomt voor het examen European Tree Worker ( ETW ). Bekijk de Syllabus ETW met uitgebreide informatie over de ETW-opleiding bij PCbomen. Hiermee krijg je een beeld van de vorm en inhoud van de opleiding. Voorkennis Afhankelijk van de voorkennis, werkervaring en werkomgeving van de aspirant ETW -er, kunnen de vorm, duur en kosten in kaart worden gebracht.


Dit is dus maatwerk en varieert per persoon. Wilt u een volledige opleiding , bijscholing of zich specialiseren? Door de jarenlange ervaring die er binnen ons team van PCbomen aanwezig is, leiden wij mensen doelgericht op tot de allrounder ( ETW of ETT) die zij willen worden. Voor de experts bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor bijscholing en specialisatie. De verzorging van bomen is maatwerk.


Ook onze trainingen en cursussen zijn maatwerk. Om aan het ETW -examen te mogen deelnemen, moet aan hoge eisen worden voldaan op het gebied van opleiding , kennis en ervaring. Om het certificaat te behouden is het een vereiste dat de ETW -er in kwestie actief blijft als boomverzorger en zich op de hoogte blijft houden van de actuele ontwikkelingen op zijn vakgebied. Om het ETW certificaat te behalen moet de kandidaat slagen in drie theoretische en drie praktische examenonderdelen: een mondeling en een schriftelijk examen, een examen soortenkennis, twee praktijksimulaties en een praktische test waarbij boven in de kruin moet gesnoeid worden.


Etw opleiding

De ETW opleiding bestaat uit modules en kost € 6. Heb je nog vragen of heb je twijfels, laat het ons weten en we bekijken samen hoe we je kunnen helpen. Hij zou u dan moeten vertellen wat voor opleiding hij heeft, hoe hij zijn vak bij houdt, van welke vakverenigin g hij lid is of hij referenties kan tonen en natuurlijk of hij verzekerd is, de betaling via de bank kan en met factuur. Maar je kunt ook kijken wat klanten over de boomverzorger roepen.


Wij zijn erg trots op wat de klanten over ons. Deze tweejarige opleiding bereidt de boomverzorger in spé voor op het examen van European Tree Worker. Het ETW -certificaat is een bewijs van vakmanschap, dat over heel Europa een norm voor boomverzorgingskennis stelt en waar opdrachtgevers steeds meer belang aan hechten. Om aan die vraag te voldoen, organiseert Inverde de opleiding Tree Worker.


Want om professioneel aan de slag te gaan is een goede opleiding cruciaal. Wat is het opleidingstraject Tree Worker? Tijdens de opleiding (klimmend) krijg je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om het certificaat van European Tree Worker ( ETW -Climbing) te behalen.


ETW is dé standaard voor de Europese boomverzorger en wordt steeds meer een noodzakelijke vereiste bij boomwerken in overheidsopdracht. MBO opleidingen voor de leukste beroepen. Kies je voor Helicon, dan kies je voor praktijkgerichte opleidingen. Aan de slag met Bloem, Dier, Groene leefomgeving, Land.


Etw opleiding

Is het jouw droom om een opleiding te volgen tot European TreeWorker ( ETW ) (boomklimmer), maar heb jij momenteel niet de gewenste middelen om dit doel te. Dan biedt Prima Groen Personeel jou, in samenwerking met het opleidingsinstituut Helicon, de BBL opleiding European Treeworker ( ETW ’er) aan. Als ETW ’er snoei je bomen met hoogwerkers, haal je zieke en dode bomen weg op moeilijk bereikbare plaatsen en plant je jonge bomen. Na de opleiding kun je examen doen voor het ETW -certificaat. Je bent dan officieel European Treeworker.


Hiermee kun je aan de slag bij een hoveniers- of boomverzorgingsbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts