donderdag 5 april 2018

Grill horeca

Specialistisch advies nodig? Shop vandaag nog Grill Met Draaispit! Vind gebruikte Grill gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Bakken en grillen met onze horeca -apparatuur wordt vergemakkelijkt door duidelijke regelknoppen voor regeling van temperatuur.

Een grill vormt een ware toevoeging aan je traditionele keuken en biedt veel extra mogelijkheden om maaltijden te bereiden. Voeg een grill toe aan je apparatuur en je weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Naast een fornuis en een oven helpt ook een grill je heerlijke gerechten voor te zetten aan je gasten. Grillen is eigenlijk hetzelfde als roosteren: je maakt je vlees gaar en bruin, onder of op een grill.


Een voordeel is dat het extra lekker smaakt en je gebruikt weinig tot geen vet! De laatste jaren zijn grills erg populair geworden. In ons assortiment vindt u verschillende grillen die gebruikt kunnen worden voor professioneel gebruik.


Al de apparatuur in deze categorie voldoet hieraan en wij hebben al deze professionele horeca -apparatuur om te bakken, te grillen , te braden en te koken voor u op een mooi overzicht.

Contactgrills en panini grills. Een contactgrill wordt in de horeca voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals tosti’s wafels en panini’s. Schaft u een speciale contact en panini grill aan uit ons assortiment ervoor dat al uw klanten snel en op maat bediend kunnen worden. Komt lekbakje, manual en staalborstel bij ma.


Horeca Grill Caterchef Solo. Opzoek naar een horeca grillapparaat voor uw onderneming Dan bent u bij Beukhoreca aan het goede adres. Wij leveren grillen in verschillende vormen, merken en vermogen. Zo hebben wij voor contactgrillen die boven onder geribd zijn, alleen boven geribd en onder glad of andersom of beide kanten helemaal glas. Bovendien zijn ze zeer laaggeprijsd.


Altijd de scherpste deals in professionele horeca , keuken en catering apparatuur! Levering binnen - uur ︎ Gratis verzending. Bespaar tot wel via kiesproduct. De benodigdheden voor Grillen specialist. Benodigdheden voor Grillen voor de horeca.


Alle Grillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een lange levensduur. Grill Totaal is de restaurant houtskool leverancier voor de horeca in Nederland en Belgie.

Wij bieden een uitgebreid assortiment, te bestellen in de webshop. Primo Grill verovert horeca. Met één van de krachtige horeca grills in ons assortiment, bent u verzekerd van een heerlijk mals grill resultaat. Ontdek ons brede aanbod grills , waaronder de beroemde contactgrill, salamander grill en watergrill en bestel direct online.


Vision Grills Professionele Kamado. Deze professionele Kamado keramische barbecue is een kruising tussen een traditionele barbecue en een rookoven. Doordat de barbecue gesloten is, wordt het vlees gegaard door middel van indirecte verhitting en hete rook waardoor vlees en vis sappiger blijven.


De horeca panini grill is voorzien van een controlelampjes en een vetopvangbak en is ook geschikt voor het grillen van ander voedsel. Bekijk en vergelijk de Promoline contactgrill en de andere grills uit het assortiment hier. Andere modellen horeca panini grill hebben gietijzeren gegroefde grillplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts