vrijdag 27 december 2019

Zwembad oostervant

Zwembad oostervant

Telefoonnummer, reviews en meer! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Zwembad oostervant

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Creƫer buiten ook een thuisgevoel! In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt.


Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen! Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Voor onze zwemlessen zijn er voorwaarden opgestel zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Je kunt de voorwaarden hieronder downloaden.


In beide baden kan er elke dag op verschillende tijden worden gezwommen. Er is een uitgebreid zwemprogramma met onder meer banenzwemmen, vrijzwemmen, discozwemmen, particuliere zwemlessen, ClubAquavitaal, Aquafit voor Dames, Aquarobics, Fifty-fit en baby- en peuterzwemmen. Op de seniorenpagina’s van zwemmen.


Recreatiecentrum Oostervant heeft een instructie- en een recreatiebad. Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad ? Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in.


De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan.


Het Van Maanenba ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noor is misschien wel het bekendse zwembad in Rotterdam. Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht er geen toeters en bellen, zoals glijbanen en dergelijke.


Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Ideaal voor een dagje uit of middagje ontspanning. Het zwembad bestaat uit drie bassins: een recreatieba een instructiebad en een peuterbad.


Bij zwembad Oostervant maken ze van zwemmen ook een echt waterfeest! Speciaal voor kinderen tot jaar organiseren ze een disco in het zwembad. De lekkere beats en flitsende lichten laten je swingen in het zwembad.


Het wordt ongeveer een keer per twee maanden georganiseerd. Check de website voor de avonden waarop het discozwemmen is. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


In het zwembad vinden verschillende activiteiten plaats zoals zwemlessen, aquasporten, recreatief- en banenzwemmen, verenigingszwemmen en overige watergerelateerde activiteiten. Naast het zwembad bevinden zich in de MFA ook een sporthal, jongerencentrum, bibliotheek, fysiotherapeuten, yogacentrum, personal trainer en dansstudio. Op deze site vind je informatie over de exploitatie van onze accommodaties en onze organisatie.


Onze accommodaties bieden je tal van mogelijkheden. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts