dinsdag 17 december 2019

Steigerbuis wandrek

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Ontwerp gemakkelijk jouw eigen toepassingen. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters.


Ideaal door het lichte gewicht! Gratis verzonden uit voorraad! Alle wandrekken vind je op beslist. Bestel simpel jouw rekken online. Wandrek zwarte buis industrieel.


Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare diameters. Met onze koppelingen maakt u unieke, stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! U kunt deze koppelingen combineren met onze mat zwarte steigerbuis , gegalvaniseerd stalen buis, of aluminium steigerbuizen.


Uniek wandrek gemaakt van zwarte 27mm steigerbuis en eiken planken welke geschuurd en gelakt zijn. Inclusief bevestigingsmateriaal. De totale hoogte is 150cm en de breedte 98cm, de planken zijn afwisselend en 98cm lang. De steigerbuizen en buiskoppelingen zijn met een diameter van 3mm stevig genoeg om jassen, sjaals, mutsen van het hele gezin op te hangen.


Deze vind u nergens anders! Maak de mooiste constructies met onze zwarte koppelingen en buizen. Alles eenvoudig zelf samen te stellen en op maat te bestellen. Ook kunt u het combineren met onze ronde houten palen. Wandkast met zwarte steigerbuis en schaaldelen.


UNIEK en EXCLUSIEF aanbod in Benelux. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 2producten vanaf € 150. Ook te gebruiken als ophangrek, voor het ophangen van keukenspullen of kleding.


De kapstok is gemakkelijk aan de muur te bevestigen met schroeven en pluggen, deze zijn tegen een meerprijs leverbaar. Het wandrek van steigerbuis is perfect meubel wat aan de wand kan worden opgehangen in de woon- of slaapkamer. Het wandframe bestaat uit zijn geheel uit steigerbuizen en de bijbehorende koppelingen, mede door deze materialen is het een duurzaam wandmeubel. Naast wandrek kan het ook als steigerbuis boekenkas t worden gebruikt.


Bekijk alles uit Kapstokken. Stoer wandrek van steigerbuis en old look steigerhout. Vierkante voetplaat T-S131E - 63mm. Doe het zelf wandmeubel on van steigerbuizen en steigerplanken te maken. De buizen zijn 29mm dik en de planken zijn geschuurd en voorzien van een blanke laklaag.


Het wandrek is ideaal als je extra opbergruimte nodig hebt en daarbij nog iets tegen de trouwloze indruk wilt doen, die van kale muren uitgaat. Het zwevende rek is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Geschikt voor het maken van o. Hier vindt u het grootste assortiment Zwarte steigerbuis koppelingen in de diameter 29mm.


Steigerbuis wandrek

Ook geschikt om toe te passen als gordijnroede. Je kunt een kledingrek kant-en-klaar kopen, maar het is ook leuk om je eigen kledingrek te maken. Heb je nog een steigerbuis en enkele buiskoppelingen over, dan kun je deze spullen gebruiken om je eigen kledingrek te maken.


Je bevestigt de steigerbuis hoog aan de muur of aan het plafond en je hoeft er alleen nog de kledinghangers aan te hangen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts