donderdag 19 december 2019

Winterzeil zwembad

Voorkom een verstoorde waterbalans. Zowel standaard afmetingen als maatwerk. Creëer buiten ook een thuisgevoel! U kan het winterzeil op verschillende manieren vasthechten. In het gras, in de boordstenen of in hout.


Onze winterzeilen zijn geschikt voor alle type zwembaden. Een winterzeil op maat van uw zwembad. Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment met winterzeilen voor een zwembad hier bij Dekzeilenshop.


Deze winterzeilen zijn geschikt voor diverse ronde zwembaden. Dit is nodig om je winterzeil te kunnen spannen. Dit neemt evenwel niet weg dat een dergelijk zeil voor tijdens de winter een uitstekende aankoop kan zijn. Winterzeil zwembad , prima bescherming voor de winter.


Winterzeil zwembad

Een goede winterafdekking voorkomt dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terecht komen. Bovendien laat een winterzeil (behalve een PVC winternet) vrijwel geen zonlicht door, waardoor u veel minder kans op algen heeft. Na het winterklaar maken van uw zwembad is het aan te raden om het bad af te dekken met een winterzeil.


Deze zwembadafdekking helpt niet alleen om het vuil, bladeren etc. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service. Bent u op zoek naar een zwembad winterzeil voor de koude maanden van het jaar?


Dan bent u bij Rhodos op de juiste plek. Helaas is Nederland niet een land waar u het hele jaar kunt relaxen in het zwembad , dus de nodige bescherming van uw water is tijdens de koude maanden wel nodig. Ook de nodige elastieken of elastiek verkrijgbaar per meter om uw winterzeil strak over het zwembad te spannen vindt u hier.


Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Meer dan 1leuke woonwinkels. Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Verkrijgbaar in verschillende maten en voor de vier belangrijkste zwembadmerken.


Winterzeil zwembad

Een Intex afdekzeil, of een Bestway afdekzeil? Kijk goed of je zwembad afdekzeil past voor jouw type zwembad. Het zeil goed aantrekken rondom het zwembad en het staat volledig winterklaar om het koudste seizoen door te komen. GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en modificeert en bouwt energiebesparende zwembaden.


Via deze site kunt uw meer leren over winterzeilen en de accessoires om deze te bevestigen. We onderscheiden op vlak van een afdekzeil zwembad dan ook een versie die geschikt is om tijdens de zomer of tijdens de winter te plaatsen. De voordelen van een zomerzeil zwembad liggen in grote lijnen gelijk aan de voordelen die zijn verbonden aan een winterzeil. Toch zijn er ook enkele verschillen merkbaar. Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden.


Winterzeil zwembad

Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast. Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen.


Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts