woensdag 18 december 2019

Telescopische steel

Telescoop: spot zelf de Grote Beer! Deze metalen telescopische steel is de basis voor de System H-serie. De opzetstukken zijn gemakkelijk aan en van de steel te klikken. Helemaal uitgeschoven is de steel wel anderhalve meter lang, ingeschoven cm. Aan het uiteinde zit een gat waaraan je hem kunt ophangen.


Deze telescopische universele steel is het gedroomde hulpmiddel om ramen, plafond en muren te wassen.

Vervaardigd uit sterk aluminium, maar erg licht. De Kokido telescopische stelen zijn voorzien van een universele koppeling zodat deze past op de meeste zwembadreinigers. Voor Intex producten zijn aparte stelen verkrijgbaar. Stevige steel , maar buigt ver door.


Losse hulpstukken, deze zijn bovendien lastig te bevestigen, één raamwisser zelfs helemaal niet. Inwasser werkt prima, resultaat op ramen over het algemeen oké. Deze handige telescopische steel van Leifheit is zeer gebruiksvriendelijk.


De steel is van 1tot 400cm verstelbaar in lengte zodat u makkelijk overal bij kan en biedt u zodoende ook veel gebruikscomfort.

De steel is uitgerust met Easy-Click systeem waardoor verschillende schoonmaakproducten aan de steel kunnen worden bevestigd. Deze op maat ingestelde steel verbetert de wer. Wasborstel telescopische steel - meter v auto caravan. Royale wasborstel met een lichtgewicht telescopische aluminium steel tot meter uitschuifbaar! Knik en konus zijn ideaal voor bevestigen van raamwisproducten.


Als beste uit de test bij KASSA. Hij beschikt over een elektrische motor met een vermogen van 7Watt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Universele telescopische steel voor zwembaden. Ook wel zwembadsteel genoemd. Geschikt voor vrijwel alle zwembad toebehoren als stofzuigers, schepnetten en borstels. De verstelbare aluminium steel zorgt ervoor dat je, van buiten het zwemba gemakkelijk bij de bodem komt. Met de steel bestuur je gemakkelijk een stofzuigervoet, schepnet of borstel.


Deze steel kun je gebruiken in combinatie met het bodemschepnet, de wand- en waterlijnborstel en de bodemzuiger met drijvende slang. Hiermee is deze telescopische steel enkel geschikt voor de kleinere Intex accessoires zoals het oppervlaktenet, kleine rechte zwembadborstel en de stofzuigermond uit de Intex schoonmaakset. De telescopische steel afstemmen op je zwembad.

Het is heel belangrijk om de lengte van de telescopische steel goed af te stemmen op de grootte van je zwembad. Het is niet handig als de steel eigenlijk nét te kort is om echt overal goed bij te kunnen, maar het kan ook heel onhandig zijn als de. De GARDENA set met telescopische steel en wielen vergemakkelijkt het nauwkeurig snijden van graskanten of bodembedekking terwijl u rechtop staat, zonder dat u hoeft te bukken. Dankzij de kabelloze plug-in-aansluiting is het monteren op de accugrasschaar zeer eenvoudig.


Tevens ook ideaal voor taken rond het huis en. Aansluitbaar met Gardena koppeling. Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien. Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder.


Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts