vrijdag 6 december 2019

Zwembad ijsselmonde zwemles

Zoek naar zwembad ijsselmonde op de nieuwe KensaQ. Dan mag je op vertoon van de (geldige) sportpas op zondagen tijdens het gezinszwemmen gratis zwemmen. Zwemles : Zit je kind op zwemles ? Bovendien is het zwembad bijzonder geschikt voor mensen met een beperking.


Tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse entree zijn aanwezig.

Zwembad IJsselmonde is een ruim zwembad met veel gelegenheid voor de ouders om langs het bad plaats te nemen. Voor de lessen van Aquajoy gebruiken wij zowel het meter wedstrijdbad als het instructiebad. Beide beschikken over een verstelbare bodem waardoor wij de diepte van het bad goed kunnen laten aansluiten bij de verschillende groepjes.


Zo is er altijd een geschikte les die bij jouw kind past. Geef kinderen tijdig op voor zwemles (rond vier jaar), want er kunnen wachtlijsten zijn. Dit verschilt per zwembad.

Informeer bij jouw zwembad naar de voorwaarden, mogelijkheden en de actuele wachttijden. De ene zwemles is de andere niet. Bij Zwemschool Kikkersprong hebben wij een geheel eigen lesmethode ontwikkeld gebaseerd op de basisprincipes van het “zwem-ABC”.


Kenmerkend voor deze lesmethode is dat de kinderen één op één vanuit het water begeleid worden. Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor zwemles ga je naar het Aquajoy.


Het is een open instuif, je kunt er dus zonder inschrijving met je kind terecht! Meer dan 1leuke woonwinkels. Aqua bootcamp in zwembad IJsselmonde.


Voor iedereen die fitter en sterker wil worden is Aqua Bootcamp de juiste oplossing!

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de basiselementen, zodat je kind straks makkelijker en beter leer zwemmen. Iedere maandagavond vanaf 19. De allerkleinsten kunnen vanaf een paar maanden oud al beginnen met het Teddybeerzwemmen.


Zwembad De Fakkel organiseert allerlei soorten zwemles , geschikt voor jong en oud. Kinderen vanaf jaar kunnen ingeschreven worden voor het Zwem ABC. Banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen , schoolzwemmen,. Voordeel van deze certificaten is dat je de wachtlijst voor zwemles kunt overslaan en je kind meteen door kan stromen naar de particuliere zwemles Niv. De ideale leeftijd om te starten met zwemles voor het Zwem-ABC is jaar.


Het zwembad heeft een afmeting die geschikt is voor wedstrijden, zodat er competities gezwommen kunnen worden, maar ook peutersurvival, zwemles , baanzwemmen, schoolzwemmen, medisch zwemmen en vrijzwemmen, het speelt zich allemaal af in het ruime nieuwe zwembad. Uteraard gaat alles onder toeziend oog van de deskundige badmeesters. Kom met je baby of peuter lekker zwemmen in zwembad IJsselmonde ! A C diploma SN diploma oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts