maandag 16 december 2019

Valdemping speeltoestellen

Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rubber valdemping motief tegels.


De speeltoestellen geven jarenlang onbezorgd speelplezier en zijn onderhoudsarm. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor duurzaamheid en weinig onderhoud. De mindervaliden speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn variabel, zodat u altijd een geschikt speeltoestel bij ons kunt vinden.


Een mindervaliden speeltoestel naar wens aanpassen? Het is niet gek dus dat er steeds vaker gekozen wordt voor een kunstgras valdemping onder speeltoestellen. De eisen die aan deze valdemping en de bijbehorende ondergrond van de speeltoestellen gesteld worden zijn hoog. Onze kunstgras valdemping voldoet aan al deze eisen en tegelijkertijd is dit product drainerend en egaliserend.


In de meeste speeltuinen of op het schoolplein van basisscholen liggen betontegels. Speeltoestellen waarbij valdemping als ondergrond nodig is. Betontegels horen absoluut niet thuis bij de categorie valdemping. Huisman Hovenier is Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valdempende valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie.


Deze valdemping is zeer geschikt voor onder uw speeltoestellen voor de veiligheid van de kinderen. Steeds vaker wordt onder speeltoestellen kunstgras gebruikt als valdemping. Kunstgras als valdemping onder speeltoestellen. Bij speeltoestellen met een vrije valhoogte van boven de 60cm, zoals klimtoestellen, schommels en glijbanen, moet de valdemping van de ondergrond overeenstemmen met de valhoogte van het speeltoestel. Hierbij bied gras voldoende valdemping tot een valhoogte van maximaal 150cm, mits de ondergrond kiezel- en puinvrij is.


Valdemping speeltoestellen

Met de speeltoestellen zonder noodzakelijke valdemping hebben wij ons uitgebreide productportfolio wederom uitgebreid. Kühlkamp Buitenspelen biedt drie duurzame oplossingen aan voor valdemping. Dit zijn valdempende materialen die als ondergrond dienen voor speeltoestellen met een valhoogte van boven de 1cm.


Houtsnippers zijn goed geschikt als valdempende ondergrond voor speeltoestellen. Heeft u gekozen voor houtsnippers als valdemping dan adviseren wij Dekowood. Niet alleen speeltoestellen dienen veilig te zijn, ook de ondergrond moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Kraiburg Relastec Duitsland.


Buitenspelen is leuk, maar in alle euforie vergeten kinderen soms hun spullen mee naar huis te nemen. Naast het belangrijkste kenmerk, het voorzien van valdemping onder het kunstgras, is het tegelijktijdig ook nog eens egaliseren druk verdelend en drainerend. Na het egaliseren van de onderbouw, brengt u dit materiaal aan, waarna het kunstgras kan worden aangebracht. Met deze valdemping creëert u zo een veilige en zachte speelplek.


Bekijk snel het grootste assortiment. In het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn de regels vastgeleg waaraan speeltoestellen en bodemmateriaal moeten voldoen. De regels zijn niet van toepassing op particulier terrein. Er bestaat een relatie tussen de valhoogte van het speeltoestel en het te gebruiken bodemmateriaal. In de onderstaande informatieve tabel worden voorbeelden van valdempend materiaal en de corresponderende valhoogte genoemd.


Omdat valdemping van meerdere factoren afhangt geeft deze tabel alleen een indicatie. Rondom speeltoestellen is valdemping van uiterst belang. Onze valdemping bestaat uit hergebruikt rubber en andere zachte materialen en wordt als laag onder het kunstgras geplaatst. Deze constructie voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en zorgt ervoor dat kinderen zachter neerkomen als ze bijvoorbeeld uit een speeltoestel vallen.


Zoek je een veilige kunstgras valondergrond voor speeltoestellen , op het schoolplein of op een openbaar speelveld? Vario verzorgt de aanleg van gecertificeerde kunstgras valondergronden en speelvelden! Een school of gemeente is verplicht voor voldoende valdemping te zorgen op elk speelveld. Shockpad – Valdemping – 10mm.


Valdemping speeltoestellen

De veiligheid van uw kinderen tijdens het spelen is natuurlijk heel belangrijk. De shockpad 10mm is daarnaast uitermate geschikt onder kunstgras die geschikt is voor sporten zoals voetbal, hockey. Europlay vervaardigt vernieuwende, uitdagende en uiterst veilige speeltoestellen.


Bij elk nieuw ontwerp worden veiligheid en kindvriendelijkheid met elkaar gecombineerd en verzoend. Het aanbrengen van valdempend materiaal zorgt voor een veilige, ecologisch verantwoorde inrichting van de speelomgeving. Naast het installeren van speeltoestellen kunnen we ook een breed scala aan valdempende veiligheidsondergronden aanleggen.


U kunt hierbij denken aan rubber tegels, kunstgras, valdempend zand of houtsnippers. Daarnaast hebben wij nieuwe ondergrond oplossingen zoals Tiger Mulch. Elke soort valdempende ondergrond heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts