woensdag 25 december 2019

Stijltuinen

Midden in de sta in residentiële woonwijken of op het platteland. Met veel aandacht voor esthetiek én voor uw praktische wensen. En met een flinke dosis vindingrijkheid zodat uw tuin een unieke blikvanger wordt.


Hier een overzicht van onze stijltuinen en tuinprojecten. Tuinen in een duidelijke stijl. Veel hoveniers tellen de ideeën van hun klant bij hun eigen ideeën op. Het resultaat is een tuin waarin u geen duidelijke stijl herkent.


Erik van Gelder van Stijltuinen heeft in de afgelopen jaren vele tuinen ontworpen, van stijlvolle dak-en patiotuinen, opvallende stadstuinen, tot tuinen rondom villa’s. Moderne achtertuin voor een hoekwoning. Ons bureau is gevestigd in Susteren (Limburg).


Om een perfect passend tuinontwerp voor u te maken worden al uw tuinwensen door ons geïnventariseerd middels een vragenlijst. Dit vormt de basis van een ontwerp op maat. Wij laten jullie nu met trots weten dat wij ons APPELTERN TUINEXPERT! Overweegt u om van uw tuin een moderne tuin te maken? Maak eenvoudig een keuze uit van onze stijltuinen.


Goedkope en kant en klare oplossing voor een tuin bij uw woning. Vandaar ook de naam Stijltuinen. Hoe gemengd of uiteenlopend de ontwerpen van Stijltuinen ook mogen zijn, ze ademen altijd rust en sereniteit uit. We leven tegenwoordig in een digitale tij waar alles snel gaat. Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling.


Stijltuinen

Tuinaanleg Stijltuin helpt u met uw tuinprojekt en tuinontwerp. Of wenst u uw tuinwerken te laten uitvoeren, tuinonderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Amersfoort (Nijkerkerveen) binnen heel Nederland.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor je voortuin. Bekijk de prachtige voorbeelden van professionals uit het binnen- en buitenland. Op zoek naar een tuinbank?


Tuinbanken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Wij zorgen voor een strak tuinontwerp dat daarnaast ook past bij de leefwijze van de bewoner(s). Deze onderhoudsvriendelijke stijltuinen sluiten naadloos aan.


In deze architectonische tuinen worden overbodigheden vermeden. Arie Tuinarchitectuur is vertrouwd met een breed scala aan stijltuinen. Van compacte, moderne stadstuinen tot weelderige, luxe villatuinen. De afgelopen jaren is de tuin steeds meer een buitenkamer geworden als verlengstuk van het wonen.


Stijltuinen

Deze tuintrend komt tot uiting in een intensiever gebruik van de tuin. Voorkom deze veelgemaakte fouten in je tuinontwerp en beplanting. Een tuin ontwerpen doe je niet elke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts