dinsdag 17 december 2019

Zwembad disco

Bestel nu de leukste versiering voor je eigen themafeest! Welkom bij de Disko ICT winkel. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Tijdens deze disco avond is er een echte DJ die de hele avond muziek draait waar je op kunt dansen! Disco zwemmen in zwembad Mirandabad in Amsterdam.


Op vrijdagavond maken we van zwembad Merwestein een heuse disco.

Op deze avonden gaat het licht uit en de discolampen aan! Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op de nieuwste hits. Dit sportbedrijf bestaat uit sporthallen, gymzalen, fitness en een zwembad. Het zwemcomplex beschikt over een m ba instructiebad en recreatiebad met daarin een whirlpool, stroomversnelling massagestralen en een glijbaan. In het zwembad kun je diverse zwem- en groepslessen volgen voor volwassenen en jeugd.


Het water van het zwembad komt uit de eigen waterbron. Zwemmen in puur bronwater. Naast het zwembad bevinden zich in de MFA ook een sporthal, jongerencentrum, bibliotheek, fysiotherapeuten, yogacentrum, personal trainer en dansstudio.

Het zwembad is via de snelweg goed bereikbaar vanuit Vlissingen en Middelburg. Het zwemparadijs is overzichtelijk en daardoor ideaal als uitje met de kinderen. Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad , zoals omkleedruimtes en een badlift.


Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwembad , sporthal en squashbanen. Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht- en lasereffecten. Wil je uit je dak gaan, lekker zwemmen en misschien wel je verjaardagspartijtje vieren, kom dan naar het discozwemmen. Meerdere keren per jaar organiseren we ook de Drijf Inn. In het recreatiebad zijn op een groot scherm videoclips of een film te zien.


Er zijn verschillende cadeaubonnen. Voor een keertje zwemmen, voor de Kidsactiviteit, Zeemeerminzwemmen, Disco. Goed voor vijf bezoeken aan het zwembad. Natuurlijk eens een baantje trekken, maar ook uit de begeleide activiteiten kun je kiezen.


Klik hier voor meer informatie. Ons professionele waterteam staat te trappelen om u wegwijs te maken in dit eigentijdse zwemparadijs met drie zwembaden vol verrassend veelzijdig, veilig zwem- en feestplezier. Welke wateractiviteit u ook kiest, in zwembad Olympia wordt het een spetterende belevenis! Als u graag even een frisse neus wilt halen kunt u naar buiten zwemmen naar ons buitenbad met bubbelbank.


Recreatief zwemmen of waterplezier beleven is alle dagen van de week mogelijk in het zwembad in Purmerend.

Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Het Molenduinbad Norg is het leukste zwembad van Drenthe. Het is een gezellig, kindvriendelijk, subtropisch zwembad en biedt waterpret voor jong en oud. Er is een zwembad met glijbanen en een overdekt zwembad.


Er is Nederlandstalig personeel, en er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Village campings in Frankrijk vind je een Yelloh! Fridaynight Disco in het subtropische zwembad en het wedstrijdbad. Iedere vrijdagavond van 19.


Geschikt voor alle leeftijden en natuurlijk ook leuk voor het geven van een verjaardagsfeestje! Onder het genot van discoverlichting en de muziek van een DJ kan iedereen swingen in het zwembad. Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen!


Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts